PERSONLIG TRÆNING | PERSONLIG HECHMANN RUNNING TRÆNING

Min måde at træne på er baseret på Hechmann Metoden, som betyder at træningen er varieret, at størstedelen af dine løbeture foregår i roligt tempo og at dine træningszoner er baseret på din aktuelle form.

1 times personlig løbecoaching eller valgfri træning: 850 kr. Læs mere her.

Medlemmer af Hechmann Running får en særpris på 680 kr. for 60 minutter. Læs mere her.

 LØBEPAKKEN er til dig der har lyst til at rykke dig fysisk og mentalt, og som ser en fordel i at have en løbetræner der støtter, udfordrer og udvikler dig i din træning. Prisen er 3.400 kr.

  • DET FÅR DU:
  • 1 times personlig løbecoaching, hvor vi taler drømme, mål og motivation.
  • Hvis du ønsker en træningsplan, foregår det via Hechmann Running, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige medlemspakker. (se beskrivelse i mit blogindlæg her). 
  • 1 times træning af rytmisk vejrtrækning
  • 1 time med fokus på din løbeteknik
  • 1 times træning og inspiration til intervaller og bakkeløb
  • 1 times løbetræning, vidensdeling og opsamling (eller andet efter ønske)
  • 20% rabat på yderligere tilkøb af personlige træningstimer hos mig. Normalpris 850 kr. Din pris 680 kr..……..LÆS MEGET MERE HER…….


UGENTLIG FÆLLESTRÆNING | HECHMANN RUNNING

Hver tirsdag fra 17.15 -18.30 afholder jeg gratis fællestræning ved Utterslev Mose for medlemmer af Hechmann Running.

Hjælpetræner Dorthe Wacherhausen og jeg sørger for at lave en træning der omfavner løbere på alle niveauer. Deltagelse sker på eget ansvar og det kræves at man kan jogge/løbe i de 75 min. træningen varer i det tempo der passer dig.
Træningen er ofte bestående af opvarmning, tekniske øvelser og kortere eller længere tempopas, samt afjogning, baseret på træningen i Hechmann Runnings træningsplan.

Det er en tirsdag aften fuld af godt humør og søde løbere!

Tjek Hechmann Runnings aktivitetskalender her. 

Som medlem af Hechmann Running, kan jeg bookes til personlig træning for 680 kr. for 60 minutter. Træningen foregår som udgangspunkt ved Utterslev Mose i København.

 

FIRMATRÆNING OG EVENTS

Ønsker I at hyre mig til træning af flere personer – fx. firmahold, skoleklasser og diverse arrangementer aftales prisen særskilt.

Jeg kan hyres til enkeltstående træningssessioner eller på fast basis, hvor jeg kommer ud træner et firmahold regelmæssigt. Jeg tilbyder som opstart, at have en indledende coachingsamtale med hver enkelt løber, for at finde frem til mål, motivation og nuværende form. Dette aftales individuelt.

Kontakt mig gerne for yderligere information.

Jeg kan også hyres til bla. polterabender eller teambuildings, hvor jeg I samarbejde med arrangørerne planlægger indholdet.

Jeg har blandt andet løbet om kap med en brudgom på 800 m., hvor deltagerne skulle dyste om hvem der vandt. Kun fantasierne sætter grænserne 🙂


Det med småt:

Betaling kan ske med faktura, overførsel til Nordea Bank 2252 –  0718473284 (dit navn i reference) eller via mobilepay på tlf 31 16 58 80 og betales ved aftalens indgåelse.

Beløbet refunderes ikke hvis du ønsker at træningen ikke skal fortsætte. Hvis du er skadet, flytter eller andet, kan vi lave en aftale om at udskyde træningen. Aflysningspolitikken er 24 timer før timens start og sker på runforfun@juliecarl.dk eller på mobil 31 16 58 80