LØBEPAKKEN BESTÅR AF:

1)
5 x 1 times personlig træning/løbecoaching:
1 times personlig løbecoaching, hvor jeg gir’ kaffen og stiller dig spørgsmålene, og du bliver klogere på dit mål, din motivation, og din fastholdelse ift. at nå målet! Vi bruger Endomondo som platform for din træning.

Jeg har indgået et samarbejde med Endomondo, og derfor får du som løber hos mig, et Premiumabonnement gratis i de første 3 måneder. (Hvis du forstætter med programmet er prisen 5,99 usd pr. måned eller 29,99 usd for et helt år). Løbeprogrammet er baseret på din nuværende form, dit mål, og ønskede antal træninger om ugen. Det er en fordel at kende sit nuværende niveau, og ellers kan vi aftale at lave en formtest, første gang vi træner sammen.

De 4 træningstimer:

1 times træning af rytmisk vejrtrækning, som er en teknik der giver mere overskud både fysisk og mentalt, og som kan tilpasses alle slags tempi inkl. konkurrencetempoet. Jeg har selv meget erfaring i brugen af rytmisk vejrtrækning, og du kan lære alle de grundlæggende principper på denne time!

1 time med fokus på din løbeteknik: Vi træner forskellige øvelser, som kan forbedre din teknik, øge farten og nedsætte din risiko for skader!

1 times træning og inspiration til, hvordan du løber intervaller og bakkeløb, som passer til dig og dit niveau. Vi varmer altid op først, og snakker teori, inden vi sammen afprøver nogle forskellige metoder. Jeg har stor erfaring med mange typer af intervaller.

1 times træning, hvor vi løber en god tur sammen i dit ønskede tempo, og samler op fra de andre gange. Jeg giver også en masse tips og gode råd til både træning og konkurrence, hvis du ønsker det. Vi slutter af med at lave nogle gode coreøvelser sammen, da det som løber er vigtigt at få styrket de stabiliserende muskler i kroppen. Denne time kan også bruges på en anden måde, hvis du ønsker det. Det tager vi selvfølgelig en snak om inden da.

2)
20% rabat på køb af løbetøj og -sko hos Kaiser Sport og Ortopædi og mulighed for en gratis ‘Kaiser Løbetest’ med grundig gennemgang af din løbestil, i forbindelse med skokøb.

3)
Du får også 20% rabat på en professionel Qualisysanalyse i Kaiser Sport Lab, hvor du får en 3D-analyse af hele dit bevægemønster helt ned i mindste detalje. Det er noget der kan rykke på din performance, eller hjælpe dig til at forebygge eller slippe skader.

4)
20% rabat på tilkøb af personlige træningstimer udover de 5 i LØBEPAKKEN. Normalpris 850 kr. Din pris 680 kr.

KONTAKT MIG