Jeg har flere typer træningsmuligheder på paletten, men her er de mest ‘almindelige’ jeg typisk træner folk i:

  • 1 times personlig løbecoaching, hvor jeg gir kaffen og stiller dig spørgsmålene, og du bliver klogere på dit mål, din motivation, og din fastholdelse ift. at nå målet! Vi bruger Endomondo som platform for din træning og jeg tilbyder dig 2 måneders gratis træningsplan i samarbejde med Endomondo Premium.
  • 1 times træning af rytmisk vejrtrækning, som er en teknik der giver mere overskud både fysisk og mentalt, og som kan tilpasses alle slags tempi inkl. konkurrencetempoet. Jeg har selv meget erfaring i brugen af rytmisk vejrtrækning, og du kan lære alle de grundlæggende principper på denne time! Jeg anbefaler alle at starte med denne time, da en god vejrtrækning er fundamentet for at løbe godt.
  • 1 time med fokus på din løbeteknik: Vi træner forskellige øvelser, som kan forbedre din teknik, øge farten og nedsætte din risiko for skader!
  • 1 times træning og inspiration til, hvordan du løber intervaller og bakkeløb, som passer til dig og dit niveau. Vi varmer altid op først, og snakker teori, inden vi sammen afprøver nogle forskellige metoder. Jeg har stor erfaring med mange typer af intervaller.
  • 1 times løbetræning, hvor vi løber en god tur sammen i dit ønskede tempo, og samler op fra de andre gange. Jeg giver også en masse tips og gode råd til både træning og konkurrence, hvis du ønsker det. Vi slutter af med at lave nogle gode coreøvelser sammen, da det som løber er vigtigt at få styrket de stabiliserende muskler i kroppen.

Se priser og kombinationsmuligheder her