Når jeg stiller til start til Copenhagen Half Marathon på søndag, bliver det ikke som normalt i PUMAs sko og tøj! For der sker ting og sager i mit løber- og arbejdsliv, som har haft betydning for at jeg nu har truffet en beslutning, der betyder et farvel til PUMA♥️

Derfor vil jeg gerne benytte lejligheden her til at sende en stor tak til alle medarbejderne i PUMA Danmark, og i særdeleshed Karsten Spaabaek, som jeg har haft et virkelig godt samarbejde med alle årene. Tak for at I så lyset i mig, for at forkæle mig og få mig til at føle mig som den bedst klædte løber i hele DK!

Jeg er sikker på, at alle de gode løb jeg har haft de sidste 3 år, til dels kan tilskrives pumaens dna!

Som en tudende efterskoleelev på sidste skoledag, takker jeg af og siger stort tak for en uforglemmelig tid sammen med jer.

Fremtiden
Skal I mon forvente at se mig i bar røv og klipklappere på søndag? Og hvad sker i arbejdslivet?
Det må jeg vente med at afsløre lidt endnu. Fremtiden ser heldigvis lys ud…..

Indtil da, så stay tuned 😉

Håber vi ses søndag alle sammen!