Betina MagnussenMedlem siden opstarten i august 2020
“For mig betyder løbefællesskabet i Brönsløberne bla:
1) At det er motiverende at vedligeholde egen løberutine. F. Eks. Tænker jeg tit på løbevennerne, når jeg er ude at løbe selv, og trænernes råd og vejledning er med i baghovedet.
2) At det er dejligt at dele glæden ved løb med alle jer i løbefællesskabet
3) At det er super fedt med al den opbakning og hep, der er blandt Brönsløberne, både når vi ses til træning, men også i vores lukkede medlemsside på facebook.
4) At det er skønt at møde andre medlemmer på deres løbetur rundt om moserne. Det er så fedt, når man kan slå følge et stykke eller sågar hele vejen
5) At det dejligt at opleve i voksenlivet at være en del af sådan et livsbekræftende fællesskab.”
Per JeppesenMedlem siden august 2020
“Fra dag 1 har det bare været en fornøjelse at løbe med Brønsløberne! Den venlige og hyggelige atmosfære giver et super energi boost, og har for mit vedkommende betydet at jeg for alvor har fået genoptaget løbet og en sundere livsstil.
Mellem tirsdagene er det en fornøjelse at følge medlemmernes løbeture på Facebook – det er super motiverende. Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden Brønsløberne 😉”

Cecilie Boye FilstrupMedlem siden august 2020
“Jeg kunne egentlig godt løbe, da jeg startede i Brönsløberne, men jeg kunne ikke særligt godt lide det. Så jeg mødte op på første træningsdag i august med håbet om at kunne løbe min vanlige 5 km tur med bare lidt mere overskud. Og man må sige at mine forventninger er blevet indfriet og mere til. Nu glæder jeg mig ligefrem til mine noget længere ture rundt om mosen og højdepunktet er helt klart tirsdag, hvor jeg får lov at løbe med de sødeste og sjoveste løbevenner. Det giver lige det ekstra, både fysisk og mentalt, at man har nogle at spejle sig i, lade sig inspirere af og også lade sig presse af, så man hele tiden kan mærke forbedringer i både kondi og styrke. Og så er det bare mega hyggeligt ❤️”
Connie NexøMedlem siden september 2020
“Jeg er kommet i gang med at løbe igen, noget jeg ellers havde opgivet
– det er løbefællesskabet der gør, at jeg kommer ud at løbe selvom det er mørkt og /eller regnvejr. Det har givet et kæmpe skub til min motivation, selv under nedlukning hvor vi ikke har kunnet løbe sammen. Og det er hyggeligt at møde andre fra Brønshøj og have et fællesskab sammen”
Så tak for det 😊

Line Maria HansenMedlem siden august 2020
“Er rigtig glad for at være startet i Brönsløberne. Havde længe savnet et fællesskab, hvor man kan kombinere motion med noget socialt, hvilket bliver opfyldt her. At det er lokalt er et plus, så man lærer flere at kende i sin by 🙂 Dejligt at man kan komme på et hold, som passer til ens niveau og jeg synes at vi har rykket os rigtig meget siden vi startede takket være vores dygtige trænere. Så tak for det!”