Hvor mange medlemmer er tilmeldt?

Vi bliver flere hver dag.....

Allerede før vores premieredag den 18. august 2020, var der over 40 medlemmer forhåndstilmeldt, og trods coronanedlukningen hele vinteren er vi ved at runde de 80 medlemmer. Man kan være medlem ved at betale 50 kr. pr. gang eller ved at tilmelde sig for en måned ad gangen for 175 kr. Læs mere om medlemskabet længere oppe på siden, og få også adgang til vores lukkede medlemsgruppe på facebook”Brønsløbernes medlemmer“.

Hvilket hold skal jeg vælge?

Der er frit holdvalg!

Du kan frit vælge fra gang til gang hvilket hold du deltager på. Før vi løber afsted, samles alle hold ved Bröns, hvor holdkaptajner præsenterer hvad der er på dagens menu 😉

Som en god tommelfingerregel vil vi dog anbefale at du ikke presser citronen og løber længere eller hurtigere end du er vant til i din øvrige træning.

Så spørg hellere en af holdkaptajnerne til råds, hvis du er i tvivl om hvem du bør træne sammen med den dag.

Hvordan er træningen struktureret?

Distance før tempo!

Uanset hvilket hold du deltager på,  så har vi fokus på at tempoet grundlæggende er roligt, men at træningen er varieret.

Det betyder at vi altid har en god opvarmning i roligt tempo, og også altid slutter af med en afjogning. Hvad der kommer ind imellem kan variere, og ofte har vi små intervaller, trappeløb, bakkeløb eller andet, som holdkaptajnerne har forberedt. Nogle gange lunter/løber vi også “kun”, og har masser af luft til at snakke med hinanden på hele turen.

På alle hold, laver vi også styrkeøvelser i det omfang der er tid til det.

Hvad hvis jeg bliver skadet?

Brug din sunde fornuft!

Hvis du bliver skadet enten akut eller over en længere periode, så overvej om du fx. har trappet for hurtigt op i træningen eller løber i forkerte (gamle sko). Måske skal der trænes noget løbeteknik eller laves supplerende styrkeøvelser, så der kan være behov for professionel hjælp fra fx. fysioterapeut eller osteopati. Kaiser Sport kan klart anbefales. (I øvrigt får du gratis løbestilstest og 20% på køb af nye løbesko/tøj som medlem af Brønsløberne).

I forhold til dit medlemskab, så sæt den månedlige overførsel i bero indtil du er klar til at mødes og træne igen. Det kan være fornuftigt at gå et step tilbage og løbe med et andet hold, hvis du har været ude et stykke tid.

Er der brug for flere holdkaptajner?

Vi udvider for tiden...

I takt med at medlemsantallet stiger, så har vi ofte behov for flere holdkaptajner. Og lige nu udvider vi.

Hvis du går med en holdkaptajn i maven, er uddannet løbetræner eller rutineret løber med masser af overskud, så skriv meget gerne til Holdkaptajnernes kaptajn, Julie Carl på runforfun@juliecarl.dk.

Hvordan bestiller jeg medlems t-shirten?

Hvordan bestiller jeg medlems t-shirten?

Med jævne mellemrum åbner vi op for bestilling af medlems t-shirts, og det sker ved at vi skriver ud på den lukkede medlemsgruppe på facebook.

Brönsløbernes logo er designet af den dygtige grafiker Anne Bundgaard. Anne er også er at finde som holdkaptajn på Hold 3 og det er i øvrigt også hende der har lavet det flotte vægmaleri på gavlen af Bröns!

I samarbejde med Kaiser Sport og PUMA, har vi så lavet den flotte t-shirt, som vi håber skal pryde alle medlemmerne fremover.

Flere spørgsmål til FAQ?

Send en mail med dit spørgsmål

Vi er stadig i gang med at opbygge hjemmesiden, og samler gerne de gode spørgsmål i FAQ. Så send en mail til Julie Carl på runforfun@juliecarl.dk.