I anledning af at jeg har indgået samarbejde med Endomondo, får du her muligheden for at afprøve et gratis Premium medlemskab i 1 måned 🙂

Med Premium, får du skræddersyet en træningsplan baseret på dit nuværende niveau, dit mål, antal træningsdage om ugen og en slutdato, hvor du gerne vil være ‘i mål’. Du kan være anonym eller social med dine venner, deltage i udfordringer, se statistikker mv. Det er et fantastisk værktøj, som gør træningsplaner mere håndterbart end jeg hidtil har været vant til selv.

Jeg kommer selv til at bruge ‘udfordringer’ aktivt, i takt med at flere af jer kommer på. Det glæder jeg mig vildt meget til. Hvis I tilmelder jer nu her, så gå gerne ind og send mig en venneanmodning, hvis du er med på den!

Jeg bruger selv Endomondo, og elsker at man ikke skal være it-uddannet for at finde ud af at komme i gang! Og jo færre hindringer der er for at bruge en træningsplan, des større er hitraten for en succesfuld oplevelse – er min erfaring. Jeg løber ikke hver gang med telefonen, men mit Garmin-ur uploader automatisk efter hver træning, så jeg ikke går glip af statistikken.

For at komme i gang, skal du gå ind på endomondo.com/premium og bruge voucherkoden JULIE_CARL . Herefter kan du opsætte Endomondo-appen, og koble den sammen med fx. Garmin eller TomTom. Koden skal bruges inden udgangen af oktober 2017.

Hvis du vil læse om, hvordan jeg bruger Endomondo Premium ift. de løbere jeg træner, så se her:
http://juliecarl.dk/traeningskoncept-og-gode-nyheder/
____________________________________________________________

I næste uge får du mulighed for at tilmelde dig et gratis prøveabonnement i en måned til Studios, som giver adgang til over 60 træningscentre, studier og instruktører i Kbh. Det er helt nyt og det er dælme smart. Jeg glæder mig bla. til at teste poledance af… Anyone? 😉