Så så man lige mig. 18 år, høj hestehale, en kæmpe taske over skulderen pakket som til en 3 ugers charterferie og for aller første gang i fitness center. Jeg havde købt 10 turs klippekort til Grøndalscenters “La Fit”, og skulle med til en times Step.

Jeg fik afklædt mig vintertøjet, iført mig knælange cykelshorts, bomulds-tshirt og de uundværlige benvarmere, der matchede min hårelastik.

Jeg var i god tid, da jeg var lidt nervøs her første gang. Der skulle jo både være tid til at få en god plads i salen, samle stepbænk-arrangementet korrekt, finde træningselastikker, måtte, sætte kvittering på spyd og det hele.

Tog en slurk af min vanddunk, som vist nok havde overnattet halvfyldt i tasken fra før juleferien…..Føj, den smagte af mosevand. Så skyndte mig ud på toilettet for at skylle den og fylde den med rent og koldt vand. Der skulle fart på nu, så undlod at låse døren.

Mens jeg stod der og skyllede dunken i rigeligt vand, hørte jeg at døren blev åbnet. Så jeg drejede hovedet. Det var den kvindelige instruktør. “Undskyld”, fik jeg sagt. “Jeg står lige og vasker dåsen”………

Jeg fik ikke trænet den dag, og kom aldrig til step, men flygtede nærmest ud af centeret. Storgrinende og samtidig så flov at jeg aldrig turde møde hende igen.

Startede til atletik igen, og det tror jeg var et godt træk. Måske derfor jeg har et lidt anstrengt forhold til fitnesscentre den dag i dag?

Når det så er sagt, så overvejer jeg atter i år at melde mig ind i et center, så jeg kan holde formen ved lige trods køligt klima og mørke i 19 ud af døgnets 24 timer.

Hvor træner du?

Drikker du af dunk, flaske eller dåse?

# KaiserSport #TeamKaiserSport #GoreRunningWear #IntoTheElements # BrooksRunning #ZeblaDenmark @OnTheMove.dk #Fitness
Find JulieCarl.dk på Instagram på https://instagram.com/juliecarl.dk/