Julie Carl
Julie CarlHoldkaptajn og co-founder af Brönsløberne
Julie er selvstændig løbecoach og har mange års erfaring med træning. Hun er selv passioneret løber og ikke bleg for at stille op til løb med startnummer på maven. Hun er holdkaptajnernes kaptajn, og kommer rundt på alle hold. Til daglig bor hun sammen med Rune og deres to børn på 12 og 15 år ved Utterslev Mose. Hun er 43 år og født og opvokset i Brønshøj.
Mette Trolle Pedersen
Mette Trolle PedersenHoldkaptajn på Opstartsholdet
Mette er typen der elsker at løbe og træne i al slags vejr hele året rundt. Selvfølgelig for at kroppen skal være sund og stærk, men lige så meget for at være social. Bakkeløb og planke er blandt hendes favoritter – og “det er altså klart sjovest sammen med andre”, fortæller hun.
Hun er 37 år, gift og mor til Ella på 9 og Karl på 8. Bor i Brønshøj på 5. år.
Cand.ling.merc i tysk, og har arbejdet med kommunikation og international marketing de sidste 10 år.
Berit Russel
Berit RusselHoldkaptajn på Opstartsholdet
Berit er uddannet løbetræner, og er en meget passioneret løber.
Hun har løbet, trænet og undervist i 18 år. Man har igennem hendes træning og undervisningskarriere, kunne finde Berit, som underviser i alt fra løb, spinning, PUMP, funktionel træning til klassisk ballet.
Hun har stiftet bekendtskab med distancer fra en 5 km, halvmaraton og maraton.
Berit bor til dagligt på Teglholmen, hvor hun også underviser som Personlig Træner.
Anita Buskov
Anita BuskovHoldkaptajn på Hold 1
Anita er passioneret løber, både med hygge i løbefællesskaber og med konkurrencer mellem 5 km til maraton. I perioder kommer der mange kilometer på løbekontoen.
Hun er 43 år, gift og mor til 3, arbejder til daglig som advokat og bor i Charlottenlund.
Britt Mors
Britt MorsHoldkaptajn på Hold 1
Britt arbejder til daglig indenfor IT, og brænder der udover for sport – så længe det er sjovt og alt der rimer på natur! Hun kigger sågar på fugle, når hun kan komme til det. Hun betegner sig som en kæmpe nørd, når hun først fanger interessen for noget og bla. inden for løb.
Britt er 44 år, gift og mor til Pauline på 9 – og menneskemor til gravhunden Elton på 12 år. Bor tæt på Utterslev Mose.
Dorthe Wacherhausen
Dorthe WacherhausenHoldkaptajn på Hold 2
Dorthe er en passioneret løber gennem mange år og lever generelt en sund livsstil med fokus på kost og motion. Hun er uddannet løbetræner hos Hechmann og elsker at være en del af løbefællesskabet her.
Til daglig bor hun i Fredensborg med sin mand, 3 drenge og vovse. Og så er hun Digital Projektleder hos Milestone Systems.
Stine Raaholt
Stine RaaholtHoldkaptajn på Hold 2
Som løber kom Stine for alvor i gang, da hendes børn var små og løb var nemt at passe ind i en travl hverdag. Hun blev hurtigt bidt af det og er nu stærkt afhængig af den friske luft, den energi det giver hende og så alle de skønne mennesker, som hun har lært at kende som løber.
Hun elsker at løbe i skoven og i svært terræn og er med tiden kommet op på distancer på +100km.
Hun er 46 år, gift og mor til 3 og bor i Bagsværd. Hun er kontorchef i Vurderingsstyrelsen og arbejder med kommunikation.
Anne Bundgaard
Anne BundgaardHoldkaptajn på Hold 3 og kreatør af Brönsløbernes logo
Anne Bundgaard er 45 år, kunstner, grafisk designer og mor til 3 store drenge. Hun er vild med løbefællesskaber og den smittende energi, der opstår. Tre år medlem af løbeklub i San Francisco. Siden ‘18 med i Mikkeler Løbeklub. Løber hellere hårde intervaller end Marathon. Står gerne på hænder undervejs.

Anne er designeren bag Brönsløbernes logo, som man nu også kan se på en lækker T-shirt.

Hun er også kunstneren bag det smukke gavlmaleri på Bröns og Hansen Is i gården, Så hvis nogle af jer har brug for noget smukt og særligt, ved I, hvor I kan finde hende. Check hendes profil på Instagram @annebundgaard_dk