Julie Carl
Julie CarlHoldkaptajn og co-founder af Brönsløberne
Julie er uddannet løbecoach og har mange års erfaring med træning. Hun er selv passioneret løber og ikke bleg for at stille op til løb med startnummer på maven. Hun er holdkaptajnernes kaptajn, og kommer rundt på alle hold. Til daglig bor hun sammen med Rune og deres to børn på 13 og 16 år ved Utterslev Mose. Hun er 44 år og født og opvokset i Brønshøj.
Anita Buskov
Anita BuskovHoldkaptajn på Hold 1
Anita er passioneret løber, både med hygge i løbefællesskaber og med mange konkurrencer på bagen fra mellem 5 km til maraton. I perioder kommer der mange kilometer på løbekontoen.
Hun er 44 år, gift og mor til 3, arbejder til daglig som advokat og bor i Charlottenlund.
Stine Raaholt
Stine RaaholtHoldkaptajn på Hold 1
Som løber kom Stine for alvor i gang, da hendes børn var små og løb var nemt at passe ind i en travl hverdag. Hun blev hurtigt bidt af det og er nu stærkt afhængig af den friske luft, den energi det giver hende og så alle de skønne mennesker, som hun har lært at kende som løber.
Hun elsker at løbe i skoven og i svært terræn og er med tiden kommet op på distancer på +100km.
Hun er 46 år, gift og mor til 3 og bor i Bagsværd. Hun er kontorchef i Vurderingsstyrelsen og arbejder med kommunikation.
Dorthe Wacherhausen
Dorthe WacherhausenHoldkaptajn på Hold 2
Dorthe er en passioneret løber gennem mange år og lever generelt en sund livsstil med fokus på kost og motion. Hun er uddannet løbetræner hos Hechmann og elsker at være en del af løbefællesskabet her.
Til daglig bor hun i Fredensborg med sin mand, 3 drenge og vovse. Og så er hun Digital Projektleder hos Milestone Systems.
Anders Bach Petersen
Anders Bach PetersenHoldkaptajn på Hold 3
Anders er 48 år og bor i Brønshøj med sin kone og to børn. Til daglig er han selvstændig.
Anders løb en del for 20 år siden, men stoppede pga. knæproblemer. Og så startede med at løbe igen, da Brönsløberne så dagens lys. Efter et år som mening medlem, er han nu trukket i holdkaptajntrøjen!
I de forudgående 17 år, har han brugt landevejscykling som træningsform og de seneste 10 år i cykelklubben ABC. Han har taget to mindre træneruddannelser fra Dansk Cykel Union og trænet rigtig meget intervaltræning.

Han elsker at komme ud og få oplevelser og finder stor motivation i at bidrage med inspiration, erfaring og energi til fællestræning her i Brönsløberne.

Anne Bundgaard
Anne BundgaardHoldkaptajn på Hold 3 og kreatør af Brönsløbernes logo
Anne Bundgaard er 46 år, kunstner, grafisk designer og mor til 3 store drenge. Hun er vild med løbefællesskaber og den smittende energi, der opstår. Tre år medlem af løbeklub i San Francisco. Siden ‘18 med i Mikkeler Løbeklub. Løber hellere hårde intervaller end Marathon. Står gerne på hænder undervejs.

Anne er designeren bag Brönsløbernes logo, som man nu også kan se på en lækker T-shirt.

Hun er også kunstneren bag det smukke gavlmaleri på Bröns og Hansen Is i gården, Så hvis nogle af jer har brug for noget smukt og særligt, ved I, hvor I kan finde hende. Check hendes profil på Instagram @annebundgaard_dk