Brønsløberne er et socialt løbefællesskab, som café/hænge-ud-stedet BRÖNS og løbecoach Julie Carl har sat i søen sammen.
Det betyder, at du siden august 2020 har kunne komme og få et socialt boost og 60 minutters træning sammen med andre lokale. Det er hver tirsdag aften fra 17-18!

Nysgerrige kan kigge forbi til en gratis prøvetime uden tilmelding og kan frit vælge et af de 4 hold vi har. Også selvom man bor i Vanløse, er på besøg fra Nordjylland eller noget helt andet. Ønsker du at blive medlem, så læs mere længere nede på siden.

Formålet med fællesskabet er at vi skal have det sjovt sammen, mens vi får sved på panden! Og vi synes at Brønshøj har manglet lige præcis et løbefællesskab for alle uanset træningsniveau.

Rent praktisk starter og slutter vi ved Brøns – Frederikssundsvej 140 A, og man kan snildt smide sin taske eller andet hos Brøns, som er vores klubhus (pt. kun via to-go lugen).

Julie Carl er certificeret løbecoach og har mange års erfaring med løbetræning af både hold- og enkeltpersoner. Hun er født og opvokset i Brønshøj, og har altid haft en passion for at løbe, og har slidt mange par løbesko op på stierne om Utterslev Mose.

Både Bo Hersoug og Martine Munksø fra BRÖNS, er lokale og har boet i Brønshøj i mange år. Med BRÖNS har de helt fra begyndelsen, haft et ønske om at skabe et sted, der var meget mere end blot en ny “cafe”. BRÖNS skulle være et sted som samlede folk, som gav smil på læben, som overraskede, som havde kultur i fokus og som ikke mindst gav følelsen af lokalt fællesskab.

Julie
Logo