Lidt om hvem jeg er

Jeg har siden min barndom haft en stor passion for løb og stiller op i en masse løb hvert år. Samtidig elsker jeg at skrive, og det har jeg kombineret i min blog.

Jeg er uddannet løbecoach, samt instruktør i vejrtrækningsteknikker, og certificeret coach i Positiv Psykologi/Styrker. Jeg har arbejdet som løbevejleder i en specialløbeforretning, og har opbygget mig en stor viden om alt fra udstyr til nørderiet omkring det at løbe.

Jeg har gennem de seneste år skrevet en hel del artikler til sports- og sundhedsmagasiner, samt hjulpet nye som garvede løbere med at nå deres løbemål.

Mit eget daglige løbeterritorium er stierne omkring Utterslev Mose. Jeg bor ved mosen på en dejlig villavej med mine 2 børn og min kæreste. De senere år, er jeg også begyndt at holde meget af oplevelserne der følger med at løbe en tur, og derfor er ‘trailløb’ blevet et nyt og spændende område jeg er begyndt at snuse lidt mere til. Bogstavelig talt har jeg også haft snuden helt i jorden, da rødderne i skoven ikke altid melder deres ankomst, før jeg flyver gennem luften. Men det er vel en del af charmen ved at løbe i skov!

Jeg har drevet flere løbehold gennem tiden, og senest fra august 2020 – december 2022 har jeg som medstifter af det lokale løbefællesskab Brönsløberne, stået  for ugentlig træning af en masse lokale løbere, sammen med 6 dedikerede holdkaptajner. Brönsløberne udsprang af et samarbejde med den lokale cafe Bröns. Fra nytår 2023 hedder løbefællesskabet Brønshøj Løberne, idet at Cafe Bröns som jeg har samarbejdet med, skifter ejere. Derfor har jeg indgået et nyt fedt samarbejde med Kaiser Sport, hvor vi får klubhus. Jeg er så heldig, at alle de tidligere holdkaptajner har valgt at følge med. Og det er et godt udgangspunkt for et godt løbefællesskab. Vi håber at se en masse lokale løbere fra nytår. Læs meget mere om Brønshøjløberne.

Jeg håber at kunne inspirere dig, så du også bliver helt vild med at løbe!

Har du brug for personlig træning, er du velkommen til at kontakte mig her og få et tilbud eller en dialog om dine ønsker.

Mine bedste løbetider

  • VM i Halvmarathon 31.marts 2014: 1:30:45
  • Mini Havneløb 14. august 2014: 5 km. på 19:05
  • Marathontestløb 10 km 2016: 40:56 min.
  • Eremitageløbet 13,3 km. 6. oktober 2019: 54.42 min.
  • På det kvindelige vinderteam i DHL stafetten 2016 og 2017 (Team Kaiser Sport)

For mig handler det først og fremmest om, at få energi og glæde ud af løbet.

Især fordi jeg samtidig føler mig godt tilpas i min krop og holder mig sund.Min filosofi er også, at man skal skabe sine egne små lommer, hvor man kan blive ladet positivt op. Man kan jo kalde det for en powerpause! Det kan løbet gøre for mig, fordi det er blevet en fast tilbagevendende begivenhed for mig, hvor jeg af erfaring ved at jeg får mere energi ud af det end jeg bruger.

Jeg løber selv fast hver anden dag, og min træningsindsats er kvalitet frem for kvantitet. Jeg har nemlig et mål om at der skal være balance mellem tingene, og ikke lade mit behov for løb overskygge tid med familien. Af samme grund glæder jeg mig stort set altid til at hoppe i løbetøjet. Og skal jeg løbe et motionsløb, er det som regel med familien som deltagere eller heppere.

Forskning viser desuden, at du bliver mere glad og trives bedre ved at motionere, være social, opholde dig udendørs, præstere noget og have et mål.

Og go’ energi smitter.

Copenhagen Half 2019

Copenhagen Half 2019