Sæt X i kalenderen og hold øje med events på Brønshøjløbernes facebookside.

VIP-aftener hos Kaiser Sport

For medlemmer

VIP-aftener hos Kaiser Sport

Minimum 2 gange om året, afholder vores fantastiske samarbejdspartner Kaiser Sport, nogle særlige VIP arrangementer for medlemmerne, hvor vi efter tirsdagstræningen, smutter over i butikken. Her bliver vi forkælet med 30% rabat, mod normalt 20%, på alt i butikken*. Det er også muligt at få lavet løbetest uden tidsbestilling.

Det er også på VIP-aftenerne, at det er muligt at se, prøve og bestille vores flotte medlemstøj. Datoerne meldes ud på facebookgruppen ‘Brønshøjløbernes medlemmer’.

*Rabatten gælder alt, pånær allerede nedsatte varer, ure, behandlinger og gavekort.

Fællesspisning

En tirsdag om måneden

Fællesspisning

Vi spiser typisk sammen én tirsdag om måneden. Det er kl. 18.30 og kan foregå på Staalvand, andre lokale cafeer eller i det grønne. Hold derfor øje med begivenhederne på facebook.

De kommende fællesspisninger:

  • 6. februar
  • 12. marts
  • 9. april
  • 14. maj
  • 25. juni (efter sidste fællestræning inden sommerferien)

Skolernes ferier

Alternativ træning

Skolernes ferier

I skolernes ferier, er der som udgangspunkt træning – dog uden holdkaptajner.

Det gælder:
Hele juli måned
I efterårsferien uge 42
I børnenes juleferie – typisk uge 52
I påskeugen – dvs tirsdag efter palmesøndag

Vi opfordrer dem der har lyst til at dukke op alligevel, og lave fællestræning med de andre fra løbeklubben. Klubhuset vil være aflåst, (med mindre I hører andet), men Kaiser Sport byder jer indenfor i butikken, hvor man både kan smide sin bagage/jakke/cykelnøgler mv. mens man træner, og også kan blive tanket op med vand i loungen efterfølgende. Butikken lukker officielt kl. 18, men der vil være personale til 18.15, så sørg gerne for at komme tilbage fra løbeturen i god tid.