Hvilket hold skal jeg vælge?

Der er frit holdvalg!

Du kan frit vælge fra gang til gang hvilket hold du deltager på. Før vi løber afsted, samles alle hold i klubhuset ved Kaiser Sport, hvor Julie og holdkaptajnerne præsenterer hvad der er på dagens menu 😉

Som en god tommelfingerregel vil vi dog anbefale at du ikke presser citronen og løber længere eller hurtigere end du er vant til i din øvrige træning.

Så spørg hellere en af holdkaptajnerne til råds, hvis du er i tvivl om hvem du bør træne sammen med den dag.

Er der træning året rundt?

Både ja og nej

I skolernes ferier, er der som udgangspunkt frivillig træning uden holdkaptajner. Det gælder:
Hele juli måned (uge 27-31)
I efterårsferien uge 42
I børnenes juleferie – typisk uge 52
I påskeugen – dvs tirsdag efter palmesøndag

Vi opfordrer dem der har lyst til at dukke op alligevel, og lave fællestræning med de andre fra løbefællesskabet. Klubhuset vil være aflåst, men Kaiser Sport byder jer indenfor i butikken, hvor man både kan smide sin bagage/jakke/cykelnøgler mv. mens man træner, og kan få noget at drikke efterfølgende. Butikken lukker officielt kl. 18, men der vil være personale til 18.15, så sørg gerne for at komme tilbage fra løbeturen i god tid.

Hvordan er træningen struktureret?

Distance før tempo!

Uanset hvilket hold du deltager på,  så har vi fokus på at tempoet grundlæggende er roligt, men at træningen er varieret.

Det betyder at vi altid har en god opvarmning i roligt tempo, og også altid slutter af med en afjogning. Hvad der kommer ind imellem kan variere, og ofte har vi små intervaller, trappeløb, bakkeløb eller andet, som holdkaptajnerne har forberedt. Nogle gange lunter/løber vi også “kun”, og har masser af luft til at snakke med hinanden på hele turen.

På alle hold, laver vi også styrkeøvelser i det omfang der er tid til det.

Hvad hvis jeg bliver skadet?

Brug din sunde fornuft!

Hvis du bliver skadet enten akut eller over en længere periode, så overvej om du fx. har trappet for hurtigt op i træningen eller løber i forkerte (gamle sko). Måske skal der trænes noget løbeteknik eller laves supplerende styrkeøvelser, så der kan være behov for professionel hjælp fra fx. fysioterapeut eller osteopati. Kaiser Sport kan klart anbefales. (I øvrigt får du gratis løbestilstest og 20% på køb af nye løbesko/tøj som medlem af Brønshøjløberne).

I forhold til dit medlemskab, så sæt den månedlige overførsel i bero indtil du er klar til at mødes og træne igen. Det kan være fornuftigt at gå et step tilbage og løbe med et andet hold, hvis du har været ude et stykke tid.

Hvordan bestiller jeg medlemstøj?

Hvordan bestiller jeg medlemstøj?

To gange om året, afholder Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) en VIP aften for medlemmerne i butikken, og der vil medlemstøjet blive præsenteret, og det er muligt at bestille det i den forbindelse. I starten af 2023 kan I se den flotte kollektion! Så hold øje med Begivenheden på Brønshøjløbernes facebookside.

Flere spørgsmål til FAQ?

Send en mail med dit spørgsmål

Hvis du brænder inde med et eller flere gode spørgsmål, så er der sikkert også andre der gør det. Så skriv gerne dit spørgsmål til Julie HER.