Julie Carl
Julie CarlHoldkaptajn og stifter af Brønshøjløberne
Julie er uddannet løbecoach og har mange års erfaring med træning. Hun er selv passioneret løber og ikke bleg for at stille op til løb med startnummer på maven. Hun er holdkaptajnernes kaptajn, og kommer rundt på alle hold. Til daglig bor hun sammen med Rune og deres to børn på 14 og 17 år ved Utterslev Mose. Hun er 45 år og født og opvokset i Brønshøj.
Mie Sand Hersoug
Mie Sand HersougHoldkaptajn på Opstartsholdet
Mie er holdkaptajn på vores 10 ugers Opstartshold, som vi kickstarter 2 gange om året. Mie er uddannet fysioterapeut og fantastisk til at guide, når der er brug for et godt råd eller lidt mental opbakning under strabadserne. Hun er kendt for sit gode humør og store smil. Mie er gift med Bo, bor i Brønshøj og sammen har de et sæt teenage-tvillinger.
Dorthe Wacherhausen
Dorthe WacherhausenHoldkaptajn på Hold 1
Dorthe er en passioneret løber gennem mange år og lever generelt en sund livsstil med fokus på kost og motion. Hun er uddannet løbetræner hos Hechmann og elsker at være en del af løbefællesskabet her.
Til daglig bor hun i Fredensborg med sin mand, 3 drenge og vovse.
Stine Raaholt
Stine RaaholtHoldkaptajn på Hold 2
Som løber kom Stine for alvor i gang, da hendes børn var små og løb var nemt at passe ind i en travl hverdag. Hun blev hurtigt bidt af det og er nu stærkt afhængig af den friske luft, den energi det giver hende og så alle de skønne mennesker, som hun har lært at kende som løber.
Hun elsker at løbe i skoven og i svært terræn og er kommet op på distancer på +100km. Hun er gift, mor til 3 og bor i Bagsværd.
Anders Bach Petersen
Anders Bach PetersenHoldkaptajn på Hold 3
Anders er 48 år og bor i Brønshøj med sin kone og to børn. Til daglig er han selvstændig.
Anders løb en del for 21 år siden, men stoppede pga. knæproblemer. I de forudgående 17 år, har han brugt landevejscykling som træningsform og de seneste 10 år i cykelklubben ABC. Han har taget to mindre træneruddannelser fra Dansk Cykel Union og trænet rigtig meget intervaltræning.

Knæproblemerne er nu historie, løbet tilbage i hans liv og nu er han en dedikeret kaptajn på Hold 3, og er kendt for sine kreative intervaller, nye spændende løberuter og sit store engagement. Pt er Anders godt i gang med en løbetræneruddannelse via DGI.