20% rabat ved flere timer

 

Jeg tilbyder følgende typer af personlig træning/løbecoaching:

Vejrtrækningsteknik for løbere

Teknikken er baseret på amerikansk forskning tilbage fra 1980’erne og kaldes ‘rytmisk vejrtrækning’. Du vil på de 60 minutter blive indført i en teori og teknik, så du får mere energi når du løber i form af en bedre løbeøkonomi, mindsker din risiko for skader og oplever mere mental ro og balance, selv når du er presset. Teknikken har gjort en stor forskel for mig som løber personligt og kan tilpasses til både de langsomme løbeture og de hurtige konkurrenceløb. Måden hvorpå man trækker vejret, er en af de mest afgørende i forhold til at nyde en løbetur og opnå forbedringer i løbet, så dette er en god time at starte ud med.

Teknisk træning

Når først du har styr på trække vejret effektivt, så giver det rigtig god mening at få arbejdet med løbeteknikken. Det handler om at løbe hensigtsmæssigt for at undgå skader, og så er det for at lære kroppen at arbejde så den bruger mindst mulig energi på at komme fremad.
Jeg kommer bla. til at lave en balancetest med dig, filme dig i slowmotion når du løber og ellers træne forskellige tekniske øvelser, som ville være gode for din løbeteknik.

Bakketeknisk træning

Lær hvordan du kan bruge bakkeløb som effektiv styrketræning, og få også teknikkerne der gør dig flyvende i konkurrencesituationen, uanset om det går op eller ned ad bakke! Specielt på bakker er det stedet hvor du kan rykke fra konkurrenterne når det gælder, uden at bruge for meget energi som syrer dig til.

Du vil få en god portion øvelser til værktøjskassen, når du i fremtiden skal angribe bakkerne!

Inspiration til intervaller

Er du typen der altid løber i samme tempo på dine ture, så kan det være meget fornuftigt at lære lidt om hvordan du skruer træningen sammen. 80% af dine ture bør foregå i roligt tempo, og de sidste 20% med tempo på for at udfordre iltoptagelse. Men hvad er det rette tempo, og hvordan kan man tilrettelægge det så det både er udfordrende, men ikke drænende for kroppen med øget skadesrisiko?

Det kan jeg give mine forslag til på denne time, hvor vi prøver forskellige metoder af, som har evidens for at virke mest hensigtsmæssigt. Bare rolig – tempoet afhænger af dit aktuelle træningsniveau. Alle kan deltage i denne træningstime, også selvom man ikke er den mest rutinerede løber.

Find dine træningszoner med en maxtest – med mig som hare!

Den bedste måde at finde de rette træningszoner på er at lave en test. Det gør man ved at løbe en 3 og 9 minutters maxtest, med kun 5 minutters mellemrum. På den måde finder vi frem til din aktuelle kondition og udholdenhed, og jeg kan beregne dine optimale træningszoner. Mange løber alt for stærkt, når de træner og vil opleve at der ikke er den store forskel på trænings- og konkurencetempo. Andre har svært ved at bryde deres komfortzone, og løber konsekvent meget langsomt. I træningen skal der variation til og derfor er det vigtigt at vide hvad det vil sige at jogge, og hvornår man skal træne tæt på syregrænsen.

Hvis du vælger denne time, kan du jo overveje at gøre det sammen med købet af en 12 ugers skræddersyet træningsplan, som inkluderer begge dele for 1400 kr. i alt.


Prisen for en personlig træning er 850 kr.  Ved køb af flere timer giver jeg 20% rabat på det hele.
Som udgangspunkt foregår træningen ved Utterslev Mose, med mindre andet aftales særskilt.

Ønsker du at blive kontaktet, eller booke en tid, så skriv til mig her.