inklusiv telefonisk coaching eller fysisk løbetest med mig

Træningsplan til 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton. Eller måske elsker du at løbe uden specifikt mål, men har brug for hjælp til at træne fornuftigt og uden at øge risikoen for skader.

Bor du langt fra København, tager vi en telefonisk coaching, og herefter skal du ud at teste dig selv, så vi kan finde dine træningszoner. Det foregår ved at du laver en max-test (på et stadion eller fladt terræn) og sender mig resultatet. Bare rolig, du får en fuld køreplan af mig inden da.

Har du istedet mulighed for at mødes, så bruger vi en time sammen, til både coaching og løbetest. Under testen er jeg din hare (enten i løbesko eller på cykel). Testen foregår som udgangspunkt ved Utterslev Mose eller på et stadion.

Træningsplanerne er baseret på dine ønsker til træningsdage og dit aktuelle niveau baseret på test og tilrettelægges efter det mål du stræber efter at nå, men inden for de træningsmæssige rammer, så du ikke bliver skadet undervejs. Du kommer til at løbe efter dine egne træningszoner, og de vil blive tilpasset flere gange undervejs i forløbet, så du træner ud fra din aktuelle form hele vejen igennem.

Prisen er 1.400 kr. ved forløbets opstart inkl. løbende tilpasning af zoner undervejs.

Hvis du udelukkende ønsker en 12 træningsplan uden zoner eller tilpasning, men baseret på det mål og de ønsker du har, så koster den 850 kr. Det kræver indledningsvist, at du udfylder et skema med oplysninger om dig.

Ønsker du at blive kontaktet eller booke en tid, så skriv til mig her.