Opstarts/kombiholdet

1 times gang, let løb og styrketræning, som de fleste kan deltage i.
Holdet er for dig der gerne vil i gang med at løbe, eller bare ønsker at få motion på en skånsom måde med andre i samme båd.
Vi er i gang en hel time og i mere eller mindre konstant bevægelse. Sørg alligevel for et ekstra tøjlag, da det kan være koldt i vinterhalvåret, når vi ikke lige løber.

Holdkaptajnerne er Mette Trolle Pedersen og Berit Russel

Hold 1

Vi løber om 1 mose i roligt tempo (ca. 5,7 km)

Holdet er for dig, der allerede løber lidt, men ikke så lange distancer. Vi starter altid med at gå de første 5 minutter.
Når vi løber er det i roligt tempo og der er tid til korte pauser undervejs. Vi laver altid styrketræning, enten på vejen rundt eller ved plænen for enden af Brønshøj Kirkevej. Og desuden er det mega hyggeligt og der er masser af luft til at snakke mens vi træner.

Holdkaptajnerne er Anita Buskov og Britt Mors.

Hold 2

Vi løber 2 moser rundt (ca. 7,5 km)

Hvis du er typen der løbetræner mindst 2-3 gange om ugen, og kan løbe længere distancer uden for mange pauser, så skal du da med på hold 2!
Grundtempoet er roligt (ca. 6.00-6.15) og de lidt hurtigere løbere samler op undervejs, så gruppen ikke bliver for spredt. Intervaller, bakke- og trappeløb kan forekomme, og det samme med styrketræning.

Holdkaptajnerne er Stine Raaholt og Dorthe Wacherhausen

Hold 3

Vi løber 3 moser + engen (ca. 10,5 km i alt)

På hold 3 løber vi hele Utterslev Mose rundt og holdet er for den rutinerede løber. Vi løber hele distancen i et grundtempo på ca. 5.45-6.15. Som hovedregel bør det passe med et godt snakketempo. På udvalgte dage kan der forekomme intervaller, bakke- eller trappeløb og er der tid tilovers, så kan der godt snige sig en planke eller anden styrkeøvelse ind.

Holdkaptajn er Anne Bundgaard.