Hold 1

Vi løber om 1 mose  (ca. 5,7 km)

Holdet er for dig, der allerede løber, men måske ikke så lange distancer ad gangen. Holdet er også for dig, der har gennemført Opstartsholdets 10 ugers forløb og er klar på at holde den gode form ved lige eller ligefrem ønsker at forbedre den. Man bør være i stand til at kunne løbe 5 km i roligt tempo, for at kunne deltage.

Vi starter altid med at gå de første 5 minutter og herefter begynder den ca 10-15 minutter lange opvarmning. Opvarmningen består af roligt løb og nogle gode opvarmningsøvelser. Herefter vil der oftes være forskellige intervalformer, trappeløb, bakkeløb eller fartlege. Tempoet tilpasses den enkelte, og på holdet er vi gode til at ‘samle hinanden op’ efter hvert interval.  Træningen vil også altid have en 10 minutter afjogningsface, på vej retur.

Der vil være tid til korte pauser undervejs og vi laver også altid nogle styrkeøvelser, enten på vejen rundt eller ved plænen for enden af Brønshøj Kirkevej. Og desuden er det mega hyggeligt.

Holdkaptajnerne er Anita Buskov og Dorthe Wacherhausen.

Hold 2

Vi løber 2 moser rundt (ca. 7,5 km)

Hvis du er typen der løbetræner mindst 2 gange om ugen, og kan løbe lidt længere distancer uden for mange pauser, så skal du da med på hold 2!
Vi varmer op i roligt tempo. Under tempoløb og intervaller, sørger vi for at de lidt hurtigere løbere samler op undervejs, så gruppen ikke bliver for spredt. Intervaller, bakke- og trappeløb kan forekomme, og det samme med styrketræning.

Der vil altid være 10 min. afjogning til slut og er der tid et par enkelte styrkeøvelser, napper vi også dem.

Jeres faste holdkaptajn er Stine Schmidt Raaholt.

Hold 3

Vi løber 3 moser + engen (ca. 10-11 km i alt)

På hold 3 løber vi hele Utterslev Mose rundt og holdet er for den rutinerede løber. Vi løber hele distancen i et lidt hurtigere grundtempo end på de andre hold, men stadig roligt i opvarmningen og under afjogning. Der kan forekomme intervaller, bakke- eller trappeløb og er der tid tilovers, så kan der godt snige sig en planke eller anden styrkeøvelse ind. Vi løber også nogle gange andre steder, såsom til Damhussøen, Vestvolden og steder som passer på distancen.

Man keder sig aldrig på hold 3, men frygt ej. Løberne løber i forskellige tempi, og det er der plads til.

Holdkaptajnerne er Anne Bundgaard og Anders Bach Petersen.