Brønshøjløberne er en lokal løbeklub, som er stiftet af løbecoach Julie Carl i januar 2023.  Klubhuset er beliggende hos Kaiser Sport & Ortopædi på Frederikssundsvej 128, hvor alle mødes hver tirsdag kl. 17.00 inden holdene med holdkaptajner løber afsted.

Hygge og fællesskab er i højsædet på alle hold og vi differentierer os mellem 3 forskellige træningsniveauer. Brønshøjløberne er for alle slags løbere og på den måde kan alle få den løbetræning der passer til niveauet eller dagsformen.

Man er altid velkommen til at få en gratis smagsprøve på en tirsdagstræning og man dukker bare op. Hiv gerne lige fat i Julie eller en af holdkaptajnerne eller skriv evt. på forhånd til runforfun@ juliecarl.dk.

Hvis du vil vide mere eller meldes ind i Brønshøjløberne, så klik her. Hvis du kommer hver uge, vil det være en fordel af tilmelde dig til et fast medlemsskab. Men er du ikke i stand til at komme så hyppigt, vil det være oplagt at vælge at komme med på en dagsbillet.

Uanset de åbenlyse fordele ved at joine Brønshøjløberne –  såsom en bunke nye gode venner, en god kondition og at gøre tirsdag til ugens bedste dag, så får du fede rabatter på tøj og sko mv. hos Kaiser Sport, rabat på personlig træning hos Julie, mulighed for at være med til månedlig fællesspisning, happy hour, sommerfest, julegløgg og meget andet.

Har du spørgsmål, så kontakt Julie her.