Efter en uges massiv genopladning af batterierne på Mallorca med børnene, må jeg konkludere at jeg nok er blevet forbyttet i reden som barn. Jeg er født som sydeuropæer. Min sjove blålige kulør lige nu, skyldes dog at jeg sammen med ungerne har måtte ofre mig og tage de højeste vandrutsjebaner for at få respekt, og at jeg gled af en klatrevæg på en stor oppustelig vandborg. Men ser vi bort fra de knubs, så har ugen budt på sol, varme, sjov og ballade. Og min krop og mit sind føles genopladet. Kan man andet med den udsigt fra morgen til aften…..?

Aktiv restitution på Mallorca

Ugens træning
Jeg har løbet hver anden dag. Primært langs kysten i Alcudia. Kun kortere ture på maks 30-45 minutter.

* Jeg løb en almindelig joggetur i vandkanten en morgen og det i sig selv er helende. Kunne dog have taget den i bare tæer, da sandet er finkornet og rent.

* Så tog jeg et intervalpas, som passede med opvarmning ind ad strandpromenaden mod havnen i Alcudia og 3 x 1000 m i 4.12, samt afjogning gennem hotellets gangarealer, så vi hurtigt kunne komme til morgenmadsbuffeten.

* Sidste tur blev en tempotur, som efter opvarmning bestod i 3 km i 4.25 og efterfølgende en hurtig afjogger.

* Hvordan de 5000 ture op ad trapperne i vandlandet tæller med ved jeg ikke, men det ryger nok på kontoen over mentaltræning.

Jeg er varm fortaler for god restitution og føler mig aldrig overtrænet. Jeg oplever at min form er god, at jeg altid har energi til et konkurrenceløb rent fysisk, og at jeg sjældent har ondt nogen steder i min halvgamle krop. Ugen her har været god på mange måder, da jeg samtidig har sovet rigtig godt, har spist sundt og (lidt for) godt, været glad og hygget mig. Nu skal der bare lidt flere kilometer i stængerne igen, da årets store mål foruden Eremitageløbet er Copenhagen Half Marathon i september. Det bringer mig til næste emne:

Vinderne af lodtrækningen om ét startnummer til Copenhagen Half Marathon
Tak til jer der har deltaget i konkurrencen om at vinde et startnummer på bloggen. I har været søde at nominere en person der inspirerer jer eller ligefrem er et idol indenfor løb. Der har været mange rigtig skønne kommentarer. Jeg takker jer der nominerede mig. Men fedterøvstillæg tæller ikke. Hahaha…..

Jeg har trukket lod og de to heldige vindere er:
Josephine Baadsgaard, som skrev: “Jeg må bare sige at mit største løbe idol er min far. Det er i den grad ham der har inspireret mig til at komme i gang med at løbe.. I 1986 løb han sin første marathon i tiden 3.01.43 – det må man sige er en flot tid! Jeg træner frem mod mit aller første marathon i København til næste år, så for pokker hvor vil jeg gerne vinde billet til den halve. For mig gælder det om at få nogle kilometer i benene og sætte en ny pr på min halvmarathon. Håber jeg bliver den heldige vinder:)

Henrik Jacobsen, som skrev : “Miruts Yifter var mit store idol, da jeg var yngre (ja, jeg er ikke helt ung længere, men kan stadig bevæge mig ). Det er tilladt at google ham. Det kunne være kanon at vinde et startnummer til Copenhagen Half Marathon – så kan vi få en dyst Julie. Fed blog du skriver

Stort tillykke til jer to 🙂 Jeg skriver jer en besked via Facebook, så hold gerne øje i indbakken under “andet”.

I får rig lejlighed for at sætte PR. Men Henrik, jeg sætter selv pengene på dig. Var din rekord 1.09 på halvmaraton? Respekt! Selvom det er 7 minutter fra Miruts´ rekord, så er jeg imponeret.

Rigtig god solskinsdag til jer alle.