Netop som jeg troede, at min krop var sprængfyldt med ny energi og at Mallorcas sol havde boostet mit immunforsvar, så røg jeg lige fluks ind i en gang ondt i halsen, feber og slattenhed. Så den sidste uge har mildest talt ikke stået i løbets tegn. På det sidste har jeg haft temmelig travlt og så skulle der ikke meget snot fra en nysende flypassager i hovedet på mig, før jeg lå der. Men nu går det den rigtige vej igen kan jeg mærke.

Fik løbet en tempotur lørdag morgen i den dejlige sol ved mosen og kunne flashe lidt solbrun hud. Shorts er ligesom bare pænere, når ikke de hvide ben skriger en i øjnene. Så tak til sydens sol, som har sat sine aftryk trods alt.

Ovenpå denne travle periode, går jeg ind i en ny mere rolig periode og er netop atter begyndt at opprioritere lidt coreøvelser, så jeg kan få en stærk løbekrop – og også kan vise mig i bikini denne sommer 🙂

Billedet ovenfor er fra Thailand sidste forår, og det var en uge inden VM i halvmaraton. På daværende tidspunkt var der ikke mange overskydende fedtdepoter. Janteloven længe leve! Jeg måtte vride armen om på mig selv for at lægge det billede på. Og nok den eneste gang jeg blotter mig på den måde i al offentlighed 😉 Men wtf….

*

Vinderne af konkurrencen om startnumre til Strandparksløbet 1. juli
Jeg lagde forleden en lille appetitvækker på bloggen med mine løbetips til et sundhedsmagasin, hvor også du og de øvrige læsere kunne dele jeres løbetips. Noget siger mig at det var en lidt tricky opgave, for der kom umådelig få svar ind. Det gør det derfor temmelig let at udtrække to heldige kartofler, der skal løbe Strandparksløbet. Det blir:

Katrine Engell Elfang, som skrev: “Jeg ved ikke om det ligefrem er et løbetip, men jeg bruger mine træningssko ( Asics kayano gel 21) til mine træningsture ( som veksler mellem interval, lange langsomme ture og mellemture hvor jeg presser mig lidt mere ). Til konkurrenceløb bruger jeg så nogle helt lette sko (Brooks i mit tilfælde), der er uden så meget stødabsorbering osv og derfor er en hel del lettere. Det er en helt anden oplevelse at løbe ( nærmest flyve) i dem, og tager som regel nogle gode sekunder af min tid!”

Hvilke sko man bør vælge, er bestemt et løbetip, så tak for det Katrine:-) Jeg selv løber pt i Nike Lunareclipse og New Balance til mængdetræning, og så har jeg et par Nike Lunarracer og Mizuno racer sko til konkurrencer. Der står et par spritny konkurrencesko i Kaiser Sport til mig, som jeg kun mangler at hente, så jeg glæder mig til at se hvad de kan gøre for mig. Jeg husker blot at de er neongule. Der er da fart i den farve, synes du ikk?

Stine Raaholt, som skrev: Jeg har tre tips, som hjælper mig til at holde motivationen:
1) Sæt et mål. For mig virker det allerbedst, hvis jeg har et løb jeg træner op til – ny distance eller ny hastighed,  jeg kan stile efter. Så ved jeg at jeg kommer afsted.
2) Varier dine tu
re – mange siger at løb er ensformigt, men det behøver det ikke at være. Jeg prøver at komme nye steder hen hver uge og varierer mine ture, så nogle er hurtige, nogle langsomme, og så gerne en trailtur om ugen, for afveksling og sjov…
3) Lav aftaler, hvis man ved at det er svært at komme ud, fx søndag morgen. For man aflyser bare ikke en løbetur, når der står en og venter på en i løbetøj!

Gode pointer alle 3, og bruger selv alle tre flittigt. Ofte løber jeg dog alene, fordi det passer bedst ind i mine planer, men jeg elsker også at løbe med andre, hvis det er en luntetur, hvor man kan plapre.

Jeg kontakter jer direkte, så I kan få jeres startnumre fra Sparta. Tillykke med det og vi ses til løbet.