Jeg kender til de fleste af de tanketorsk, der står beskrevet i artiklen her. Selvom jeg blot har lagt krop og ikke pen til artiklen, så er den spot on 🙂 Jeg tror dog ikke, at jeg er født til at have styr på mine snørebånd, før 5 minutter før start, men ellers kan jeg sagtens sætte mig ind i, hvor fedt det er at være i god tid. Man skulle prøve det en dag.
Du kan finde artiklen i månedens udgave af ‘Aktiv Træning’, som landede 1. maj!

Apropos tid, så er jeg selv en halvtravl dame i øjeblikket, så hvis du føler dig ignoreret på de asociale medier, så skyldes det blot det faktum, at der kun er 24 timer i døgnet. Jeg har gang i en masse spændende projekter, som du senere i år vil høre mere om.

I mellemtiden kan du jo dukke op til gratis fællestræning ved Utterslev Mose resten af maj op til Moseløbet, hvor jeg agerer løbecoach for nybegyndere og let øvede løbere. Det er både skide skægt og mega hyggeligt!
Se mere her:  https://www.facebook.com/aftenlob/