…kaffebar med min computer eller på en løbesti ved mosen! For fra 1. juni er jeg igen – og helt efter eget ønske – totalt klar til at gå all in på projekt ‘selvstændig’. Selvfølgelig med alle mine fantastiske samarbejdspartnere i behold.

Efter 18 spændende og hæsblæsende måneder som digital redaktør hos Kaiser Sport og Ortopædi, har jeg besluttet mig for at bruge endnu mere tid på de mange spændende opgaver jeg har haft gang i selv, på både skrive – og trænerfronten. 

Der skal bla. også fuld damp på bloggen igen, da jeg nyder at kunne bidrage og inspirere andre mennesker til et sundere, sjovere og mere aktivt liv! Jeg kan naturligvis ikke leve 100% af at læsse mine enormt kloge tanker ud over jer alene, så med lidt held, får jeg fortsat henvendelser om træning af både private og virksomheder, hvilket jeg efterhånden har brugt meget tid på og elsker at beskæftige mig med!

Skriveopgaverne har virkelig også taget fart de senere år, og jeg udråber mig derfor officielt som freelance skribent, hvilket jeg fortsat vil bruge en hel del tid på også. Skal du have skrevet en festsang….så er det ikke hos mig, da jeg rimer ualmindelig dårligt!

Jeg har udgivet mange artikler inden for særligt temaerne:
* Noget med løb! (surprise)
* Motivation og træningsglæde
* Løbetips og gode råd
* Vejrtrækningsteknikker under løb
* Sundhed og vanebrydning
* Journalistiske opgaver med interviews af sportsfolk, sportsvirksomheder og andre i den aktive sektor.

Seneste Fit Living magasin

Fra Fit Living – maj 2018

Jeg drømmer også om at skrive en bog. Og det har jeg egentlig allerede stiftet bekendskab med tidligere, hvor projektet gik i vasken af lidt forskellige årsager. Men nu får jeg tid igen (måske), og så vil drømmen kunne blive en realitet. Bare mellem dig og mig, så har jeg sendt en ansøgning til Forfatterskolen, og venter svar på, om jeg er én af de 10 heldige, ud af 400 ansøgere, der kommer til optagelsesprøve. Heraf udvælger de 6 forfattertalenter til et 2 års forløb på fuld tid. Jeg har håbet i behold 😉

Jeg føler mig stolt over at have taget beslutningen om at følge mine drømme, og glæder mig over de mange spændende muligheder, som der venter i fremtiden. 

Hvis du er nysgerrig på hvordan jeg i dag har fastlagt min træning af private, så se herunder. Du får et her et lille udsnit fra min hjemmeside, som fortæller om min mest populære træningspakke, som meget originalt hedder ‘Løbepakken’! Den er for private. Træning af virksomheder skræddersyes individuelt, og generelt laver jeg mange skræddersyede forløb, tilpasset de mennesker jeg møder, da vi alle har forskellige behov.

Løbepakken

“Vil du i gang med at løb’ – Så tag da og køb”. (Det var det jeg mente……!)

Jeg håber du har lyst til at følge med her på bloggen og Facebook ligesom ca. 2.300 andre individer eller på Instagram ligesom ca. 1.900 andre.

Go’ dag fra
Julie