Jeg falder altid pladask for nye forskningsmæssige guldkorn og derfor har jeg kastet mig ud i et testforsøg uden udløb. For selvom jeg ikke er overvægtig eller noget, så har jeg stadig født to børn og drømmer om en totalt flad mave og stramt maveskind igen. Og så læste jeg et eller andet sted på de asociale medier, at verdens bedste maveøvelse til en flad mave tager 60 sekunder om dagen!

Så jeg har den sidste uge hver dag sat mig på en stol, på lokummet, en skammel eller andre steder hvor jeg kan gribe fat om en kant, og trukket knæene så højt op jeg kan og herefter strakt benene helt ud og ned mod gulvet uden at ramme. I stedet for et ur, gør jeg det 60 gange, så det er nok halvandet minut. Og er du sindssyg det er hårdt til sidst. Er du frisk, så spring med på vognen.

Foruden maveøvelsen her, laver jeg selvfølgelig også mine coreøvelser, så jeg kan være en stærk og stabil løber, uden at få skader. Jeg har tidligere skrevet et indlæg om gode coreøvelser, som du kan læse HER.

Hermed en lille fotoserie fra stuegulvet/træningssalen. Og du behøver ikke at beholde sutskoene på ligesom mig.

fladmave2

fladmave4

fladmave3