Jeg elsker sjove beregninger og sammenligninger. På Iforms hjemmeside, ligger der en kalorieberegner, som sammenligner nærmest samtlige aktiviteter med hinanden.

Kalorier fylder ikke meget i min bevidsthed generelt, men mange mennesker går op i kalorieregnskab og ofte i forbindelse med ønske om vægttab. Til alle jer løbere, kan jeg med glæde meddele, at løb i moderat tempo slår både Crossfit og ukrudtslugning i haven. Så der er INGEN grund til at spilde tid på nogle af delene, når du kan løbe en tur og nyde din flødeskumskage på et tæppe i en hyggelig og “naturlig” have derefter 🙂

Nogle vil påstå at græsset i min have trænger til at blive slået. Men golfplæne tiltaler mig ikke synderligt, og man ligger mere behageligt i det bløde græs! Se selv hvor jeg griner på den lille træningsvideo herunder: