Jeg skrev på et tidspunkt et blogindlæg, der handlede om alle de tanker, der typisk opstår undervejs på en løbetur. Der kunne være tanker om gps-signalet i uret der drillede, manglende batteri i headset, uro over at det offentlige toilet var “midlertidigt lukket” på turen og at det ellers pænt sammenfoldede toiletpapir, stadig lå ved siden af håndvasken derhjemme, til kreative tanker om den kommende børnefødselsdag, indkøb til aftensmaden, glæden over at løbe, og nogle gange bare det at løbe næsten zen-agtigt og kun tænke på vejrtrækningen!
Det vil sige hele paletten rundt. Det eneste jeg aldrig tænker på under selve løbeturen er, om jeg gider at løbe!
Den tanke opstår kun før løbeturen!

Jeg er heldigvis selv så meget inde i løberutinen, at det ikke er et spørgsmål jeg stiller mig selv så ofte. Den seneste uge, har jeg dog haft flere træninger end normalt (1-2 om dagen) og har været ude af min comfort zone, og der har jeg taget mig selv i at tænke: “Jeg ooorker det ikke”, før en løbetur. Men så snart det første skridt er taget, har det været glemt.

Dengang jeg ikke løb så meget, og hvor det at komme afsted, kunne føles som en meget stor ting, tænkte jeg på om jeg gad hver eneste gang. I hele den fase, hvor vanen skal ændres og man går fra det trygge, velkendte og magelige, til det stadie, hvor der kræves noget mere af en, er den svære. Det er dér, man skal bevise over for sig selv, at man godt kan, også når hjernen ikke orker det. Den grænse rykker sig hele tiden, så hvis du vil i form, så tag dig selv i nakken og kom afsted, uanset om du gider eller ej! Hvis du beundrer andre der løber, så kast dig ud i det og bliv selv en af dem. Der er kun dig selv, til at gøre det 🙂

Jeg har valgt at orke at løbe 23  kilometer denne lørdag morgen kl. 8.30 til Firkløver Socialtur ved Helsingør. Faktisk glæder jeg mig meget, fordi det er en spændende og anderledes udfordring og selskabet i top 😄

Sidder du selv med overvejelsen, Skal/skal ikke, så tænk blot på mottoet:  du fortryder kun den løbetur, du ikke løb 🙂

God træning –
Julie

Fællestræning

Undertegnede med Anita Buskov efter Tirsdagsintervaller med Hechmann Running – Dagens 2. træning.