Mangler du en gave under træet til din løbeinteresserede kæreste, søster, fætter, kollega eller ægtefælle,  så har jeg en breathtaking gave, som han/hun næsten med garanti aldrig har prøvet før: Et gavekort til ‘Lær at løbe med rytmisk vejrtræning’.

Normalprisen er 850 kr. og mit juletilbud er på 600 kr. Tilbudet løber helt til den 23. december kl. 17.00, så du lige kan nå at printe og pakke gavekortet ind, inden der går andesteg i den.

Du kan købe gavekortet, ved at sende mig en sms på tlf. 31 16 58 80/eller maile mig på runforfun@juliecarl.dk  og så overføre beløbet via mobilepay eller ved kontooverførsel på Nordea Bank 2252 – 0718473284 (Husk at skrive løberens navn i referencefeltet). Herefter printer du gavekortet herunder og pakker det ind i dit yndlingsgavepapir! Nemt ikke?

 

Gavekort til rytmisk vejrtrækning ved løb

 

Praktisk
Træningen kommer til at foregå omkring Utterslev Mose, men er det en større gruppe løbere i Københavnsområdet der skal trænes, så aftaler vi det individuelt.

Gavekortet skal benyttes inden udgangen af 2023, og penge gives ikke retur, men gavekort kan evt. benyttes til mine øvrige timer med personlig træning, fx. løbeteknisk træning, eller inspiration til bakkeløb og intervaller.

Rigtig glædelig jul
Julie