Hold nu op hvor jeg grinede over det foto her i går, da jeg så ovenstående billede close up:  Stort smil, selvsikkerhed over sejr og fryd over at fyre den af foran et stort stadionpublikum….for så at lade sig indhente PÅ målstregen af Cecilie Agerbo, som dermed tog 3. pladsen. Jeg kunne vælge at bebrejde mig selv, at jeg ikke så hende, men på den anden side så har det lært mig en hel del om vigtigheden af at orientere mig lidt oftere. Mine kollegaer i Nordea anbefalede mig at få en brille med sidespejl, så mon ikke  det er en opgave for Oakley? Eller så køber jeg dem i BR, hvor de har en detektivpakke med brille i samme stil.

Jeg havde for øvrigt et helt fantastisk løb, sammenlignet med mine sidste 2 konkurrencer. Jeg følte mig i godt flow, holdt farten hele vejen og havde god energi i kroppen. En af de helt store faktorer var, at jeg varmede op 30-35 minutter i mine nye Brooks Transcend 2, som af gode grunde vejer mere end mine racesko Brooks T7 (Unisex). Det føltes som om at jeg havde bare fødder og var lettere end nogensinde, da løbet blev skudt i gang! Virkelig syret oplevelse.

BrooksTrancend2

brooks
Torsdag i næste uge løber jeg Spartas MINI Havneløbet 5 km. Der har jeg slået rekord de sidste to år, og havde i 2013 min første oplevelse med 5 km under 20 minutter. Nemlig 19.59. I 2014 løb jeg 19.05, og jeg er temmelig spændt på året i år, men tør ikke spå om udfaldet. Nok mest fordi jeg er bange for at ligne det fjog med smørret grin på billedet, når jeg kommer halsende i 21.30!
……………………………………………………………………………………………………..
Heldigvis kan vi kaste vores fokus direkte over på de to heldige vindere af lodtrækningen om 1 startnummer til MINI Havneløbet.
To af jer gættede rigtigt på spørgsmålet om hvilket firma der er blevet min og Team Kaiser Sports sponsor indenfor sportsenergi. Svaret er 32Gi. (I går aftes testede jeg bla. deres koffeinshot, fordi jeg ikke gad at rejse mig for en kop kaffe 🙂 Den smagte super lækkert, og virkede på den måde at jeg ikke gik i trance på sofaen, trods lang dag på job efterfulgt af en times personlig træning om Utterslev Mose).

De heldige vindere er:

Caroline Mortensen og Martin Gudmand.

Tillykke! Jeg sender jer en besked via Facebook, så hold øje under “andet”.