Hvis du downloader appenStudios og bruger koden ‘joinjulie‘, så signer du op til en måned med én på opleveren! Studios er nemlig et nyt træningskoncept, hvor man kan træne i ca. 60 forskellige studios/centre/instruktører, der er spredt ud over Københavnsområdet.

Jeg selv er 90% løber og 10% nysgerrig på andre træningsformer, og med en viden om at alternativ træning er bedre end godt, så var jeg ikke i tvivl, da Studios kontaktede mig og spurgte om jeg ville være ambassadør for dem. Jeg synes det lyder spændende og som en fantastisk mulighed for at teste bla. yoga, boksning og crossfit af. Jeg har hørt en lille fugl synge om at man bliver lynhurtig og undgår skader, så det lokkede jo lidt!

En af fordelene ved et medlemskab af Studios er, at man ikke forpligter sig og kan komme ud af det med det samme, hvis man mister lysten, eller man vil nøjes med medlemskab ét sted. Og derfor er det en helt oplagt måde, at teste af om hot yoga er sagen eller man mere er til en på singadusen. Jeg selv er nok mest til tæv, når jeg sidder i biffen med en cola og en popcorn og ser Fifty Shades 😉

Som sagt kan jeg tilbyde dig en måneds gratis medlemskab via voucheren ‘joinjulie‘ og herefter er der to valgmuligheder, hvis du ønsker at fortsætte:

Studios er netop lanceret, og derfor har jeg ikke selv været i gang endnu, men det kommer jeg meget snart. Men først skal jeg lige løbe DHL på fredag, så der går det ikke med mega ømme muller 🙂