Hvordan skal jeg dog forklare det her, uden at lyde ligeglad på mine egne vegne? Jeg er nemlig begyndt at se min skade i foden, som en kærkommen lejlighed til at slappe lidt af, prøve andre sportsgrene af og give et lille hvil fra løbet. Men mest af alt fra konkurrencerne. Ja, Miss PUMA er kommet bag tremmer, og det føles egentlig ret ok.

Jeg er klar over, at det kan have konsekvens for mine løb resten af året, men jeg er helt sikker på, at jeg vender stærkt tilbage. Lidt a la at tage til Indien i silent retreat i en måned, og så komme hjem og snakke som et vandfald. På denne måde sparer jeg energi op til at tage big time revanche til sommer, hvor jeg måde mentalt og fysisk er sprængfyldt af energi og nye boller på suppen.

Faktisk er al den her konkurrence, ikke noget der udelukkende giver energi. Det kræver nemlig også en hel det beslutsomhed og mental træning. Og nu hvor jeg netop er startet på mit nye job som digital redaktør hos Kaiser Sport og Ortopædi, så har jeg rigtig meget brug for at kunne fokusere på at komme godt i gang dér. Naturligvis holder jeg formen ved lige på alternative måder, men mentalt er jeg lettet over, ikke hele tiden at skulle ‘sætte mig op’ til noget og at være på jagt! Det føles lidt lækkert at tænke på, og noget jeg faktisk har haft brug for uden at vide det.

Så måske er den skade ikke så ringe endda?

Jeg er egentlig forundret over, hvor mange kommentarer og søde henvendelser jeg får fra familie, venner, løbere, læsere, stalkere og andre, der spørger til min skade og vil mig det bedste, og jeg fornemmer at mange tror at jeg nok er meget ked af det. Men faktisk har jeg nogle gange mest lyst til at grine. Og når  jeg humper rundt, har jeg jo en legal grund til ikke at kunne løbe hurtigt. Jeg er nærmest bange for at skuffe andre mennesker med, at jeg ikke føler mig ked af det, så jeg har udviklet et særligt ‘ ja, det er virkelig noget møg’- agtigt udtryk i øjnene, når nogle spørger til mig 🙂

Så nok er jeg bag tremmer, men jeg står på en rigtige side af buret 🙂