Det er ikke uden sorg, at jeg i dag måtte sige farvel til mine elskede løbesko gennem det sidste års tid. Asics Kayano. De har fulgt mig i tykt og tyndt, og hjulpet mig til at slå mange rekorder. For bag et par konkurrencesko, står altid en mængdetræningssko. Desuden har de skånet mig for vabler, og andet modbydeligt. Af hjertet tak!

Men regnskabets time er kommet, og jeg har regnet mig frem til, at de er mere end løbet ud. Og nu hvor jeg har fået løbet mine nye Nike Lunareclipse til, så kan jeg ikke retfærdiggøre flere træningsture i de gode gamle.

De blev præcis 1 år gamle – en alt for ung alder, men de har løbet 1.200 km. Naturligvis har jeg løbet i andre testsko ind imellem, men jeg er altid vendt tilbage.

Nu er det slut, men jeg vil ikke se mig tilbage. Blot glæde mig over alle de spændende nye oplevelser der venter i mine nye sko.

Og må jeg inden jordpålæggelsen indskyde, at et par løbesko har mellem 800-1200 km. i sig, afhængig af kropsvægt, valg af underlag og om du behandler dem godt. Fx. husker at binde snørrebåndene op, INDEN du tager dem af. Undgår at putte dem i vaskemaskinen eller bruger dem som gå-sko. Fy!

Amen og R.I.P.

Ps. Syntes det var synd at putte dem i jorden, så jeg donerer dem naturligvis til Frelsens Hær.