Hvad har 14 kvinder, rå mængder sololie, ondt i numsen og en grand danois med hinanden at gøre????

I det her tilfælde var årsagen, at vi var 14 kvindelige bloggere, der var inviteret til en stor sammenkomst i Søndermarken mandag den 20. maj. I de store træk.

Vi var alle sammen inviteret til arrangementet af den danske virksomhed Riemann, som har udviklet og produceret solcremesmærket P20. Ingen af os kendte hinanden, så det var fedt at kunne sidde dér med solbriller på og være generte sammen på tæpperne i parken. Genertheden ophørte dog brat, da Kira Eggers´grand danois, ‘Opi’, indtog scenen og ligesom brød isen 🙂

Efter en varm velkomst af P20, lavede vi en hurtig præsentationsrunde, hvor madbloggere, sundhedsbloggere, træningsbloggere og mig som løbeblogger fik 30 sekunders fame hver. Det var super inspirerende, at høre hvem folk var og hvad de blogger om.

P20 fortalte om vigtigheden i at bruge solcreme og hvorfor det også er super velegnet til os der dyrker sport.

Når vi nu fik ualmindeligt ondt bagi, så var det ikke af at sidde længe på tæpperne. Det skyldtes, at den anerkendte danske sportscoach og cykelinstruktør Rikke Laursen, skulle tæske os igennem 45 minutters træning i det fri. Vi varmede op ved at løbe i samlet flok om springvandet, hvor jeg selvfølgelig forsøgte at brilliere ved at løbe forrest. Og så stoppede mit blær også brat. Vi fik alle 2 x 1 kilos håndvægte i hænderne og skulle så med disse petits vægte, stå på række og lave 900 squats i løbet af den næste halve times tid. Det gik også fint med squats, indtil kramperne sneg sig ind og jeg måtte op og ‘ryste ben’. Flere gange. Som den første. #pinligt.

P20_55

De der sølle 1 kilos vægte, føltes som 40 kg i hver hånd efter 3 minutter, og derfor kunne jeg trøste mig med, at det håndled jeg forstuvede i 2011, forhindrede mig i at lave armstrækningerne med de andre senere. #øv.

Rikke var benhård på den charmerende måde, og var det ikke for et godylt lag solcreme i ansigtet, ville jeg have haft nogle store smilefuger. Men ondt i numsen slap jeg ikke for.

Vi fejrede alle vores overlevelse på tæpperne bagefter, med en lækker og sund salat, og en summende snak om bloggerlivet. Super fedt, at blive inviteret til den slags, når nu jeg ikke er i markedet for invitationer til forpremiere og rød løber generelt. #venterstadig.

P20_77

Indlægget her er ikke sponsoreret og som de friluftsmennesker du og jeg er, vil jeg gerne ridse lidt fakta op om vigtigheden af solbeskyttelse.

Alle ved, at det kan være skadeligt at opholde sig i direkte sollys for længe, selv med solbeskyttelse, og særligt fra april-september i Danmark. Og det er styrken af UV-strålingen og ikke temperaturen, der er afgørende for om man kan blive skoldet. Så os der løber, skal beskytte os, og her er P20 faktisk et af de bedste produkter jeg selv har prøvet indtil videre. Fordelen er, at P20 er nem at påføre via sprayen, er helt transparent, drøj i brug og uden at fedte. Den absorberes hurtig og så er den så vandfast, at den kan tåle 80 minutter i vand og stadig virke! Derfor er den også helt ideel til os med børn. Den er uden både parfume og andet gøjl og virker både mod UVA og UVB stråler.

Jeg hørte en af bloggerne sige, at den er smart når man cykler, fordi solcreme-sveden ikke løber ned i øjnene.
Så jeg har kun gode ting at sige om P20, og selv mine børn protesterer ikke om morgenen længere, når jeg smører dem ind, fordi de ikke bliver malet hvide. Og jeg sætter pris på, at halvdelen ikke ender på tøjet – grundet den sædvanlige slåskamp – når der skal smøres ind 🙂

#kræftensbekæmpelse
#p20solbeskyttelse
#juliecarl
#kaisersportogortopædi
#teamkaisersport
#zebladenmark
#gorerunningwear
#brooksrunningdk
#shft