Løb er nok den mest fleksible transportform der findes og særligt, hvis man bor i byen. Trækker man de sorte lunger fra i regnskabet, er det også en billig transportform. Jeg har altid hørt, at det er sundere at løbe langs Søerne trods bilosen, end at droppe løbeturen. Og at man kun fortryder de løbeture, man ikke tog og bla bla bla…… Men da jeg læste, at mere end 3.000 mennesker i Danmark årligt dør pga. forurening i byerne, er jeg ikke helt så sikker. Godt at jeg selv bor ved Utterslev Mose og kun løber ved Søerne i København, når det er i forbindelse med et løb eller et sjældent visit hos NBRO Running! For det er et af de mest forurenede steder i hele byen.

I Børsen, læste jeg så forleden, at TDC og Cisco med Internet of Things (IoT), er ved at lave en app, hvor sensorer rundt i de større byer, skal kunne kortlægge, hvor man bør sætte sine ben, for at undgå den værste trafikos og dermed finde den reneste løberute. Det vil også som cyklist eller fodgænger være super smart. Som jeg læser artiklen, vil de tilgængelige data, også kunne blive integreret i de løbeapps, vi allerede bruger, så det bliver nemmere at navigere efter den reneste rute.

Går du også op i at drikke vand af den ‘sunde drikkedunk’, spiser du kosttilskud eller løber du for at være sund- ja, så er det her en nyhed for dig, som for alvor rykker 🙂

Jeg læste for nylig en klog mands ord, men husker ikke hvem der skrev det eller hvor jeg læste det. Men hold kæft det er godt beskrevet. Jeg citerer budskabet, som jeg husker det 🙂

“Du bruger langt flere år på at løbetræne, end de år du forlænger dit liv med pga træningen. Så det vigtigste er, at du elsker at løbe”.

RunForFun@JulieCarl.dk