Som blogger kan jeg godt blive en anelse træt af at høre om mig selv,  på grund af det faktum, at det primært er alt det yndige der pynter på Instagram, Facebook og bloggen generelt: Mine bedste billeder, de bedste resultater, de bedste jokes, de bedste fotofiltre og andre skide fantastiske præstationer, som skal overgå de 10.000 andre løbebloggere derude 😉

Nogle gange er det rart at stå lidt i kulissen og at blive inspireret og finde ud af, at løbeglæde ikke kun opstår, når man slår sine egne rekorder, men sker i fællesskabet! Derfor er det igen en kæmpe fornøjelse, at præsentere jer for 2. del af det lille interview, der ikke handler om mig, men om det aktive løberpar Helle og Rene Stelmach fra Slawelse, som vandt deres startnumre til Copenhagen Half 2018 her på bloggen.

Familien Stelmach

Det første interview lagde jeg ud på bloggen i februar – så det vil  være oplagt med en lille opfrisker her, hvis du har glemt indledningen.

Går det efter planen for jer begge?
Vi er begge godt tilfredse og planen følges uden at vi er stødt på skader heldigvis.

Gør I noget anderledes med træningen nu der kun er 3 mdr til løbet?
Ændringer har vi ikke lavet som sådan, dog er fokus lige kommet et step op. Og Helle har booket en tid og skal ned til Mette Riis i Hechmann Sport/ Kaiser Sport og Ortopædi og have lavet en løbeøkonomitest, som fortæller lidt om hvordan formen er og hvilke tempi hun bør ligge i under træning og konkurrence.

Har I deltaget i nogle løb på det sidste?
Vi har begge løbet Berlin Halvmarathon, Lillebælt Halvmarathon, Royal Run i København, Sorø Byløb og René løb Halvmarathon til Storebælt Naturmarathon. (Red.: Holy shit – jeg får selv helt præstationsangst her op til Cph Half!!!!!!)

Har I afprøvet nyt træningsudstyr
René har købt Garmin Fenix løbeur, og en solskygge – til at tage sveden og ikke for at skærme for solen!

Hvem af jer er bedst løbende for tiden?
Vi er begge ok løbende og farten er efter planen pt. Helle er den hurtigste her og nu. (Red.: Bla. løb Helle 10 km til Royal Run på 55:20 og Rene på 58:47)

 Er I virkelig HELT skadesfri begge to, trods alle de løb?
Nul skader!

Er I blevet stoppet på gågaden i Slagelse efter det første interview på bloggen her? 😉
Næææææ, men dem vi løber med i Hechmann Running har alle kommenteret den flotte artikel om os!

Er I stadig lige så aktive med Hechmann Running som sidst?
Vi er fuldt ud dedikeret og løber de 3 træninger med Hechmann Running og én ugentlig træning selv på 10 km! 


Hvad er jeres forventede sluttider til Cph Half?

Målet er for os begge er, at komme under 1,55 . I 2016 løb Helle den på 1:58:11 og i 2015 på 2:06:23. Rene har aldrig løbet Cph Half, men løb Storebælt Halvmaraton i 2017 med et snit på 6 minutter pr. km.

Alt muligt held og lykke til det forbilledelige og aktive ægtepar! Der vil naturligvis komme mere på bloggen, så vi alle får nyt om le grand final 🙂

Okay, her kommer lidt om moi:
Jeg selv arbejder på et blogindlæg om mine forberedelser op til Cph Half, hvor det specifikke træningsprogram netop er igangsat. Jeg er  inspireret af Claus Hechmanns træningsmetoder, som er stærkt tilpasset mit eget temperament. Men mere om det senere…..

Rigtig god mandag aften!
Julie

Ps. jeg har tilbud på en træningstime med træning af rytmisk vejrtræning juni ud: