Jeg har glædet mig til at kunne fortælle alle jer løbeentusiaster, at jeg har indgået en aftale med Claus Hechmann og er blevet personlig træner i Hechmann Running. Der er udsendt et nyhedsbrev fra Hechmann Running i dette sekund, som jeg kan anbefale at du læser (HER)

Kender du ikke allerede Hechmann Running, så kommer du til det!  Hechmann Running er stiftet af Claus Hechmann, kendt som elitetræner, løbsekspert, ejer af testcenteret Hechmann Sport og forfatter til bestselleren ‘Løb som eliten’. (Bogen som jeg jævnligt har prædiket om).

Min rolle bliver at tilbyde medlemmer i København personlig træning (til en god medlemspris!), samt at stå for en ugentlige tirsdags-fællestræning ved Utterslev Mose fra kl. 17.15-18.30.

Jeg kan naturligvis ikke suse rundt som personlig træner i hele landet, og derfor er planen at der, foruden mig i Kbh og Mette Riis i Slagelse, skal tilknyttes personlige trænere rundt omkring i hele landet. Jeg ved at der kommer et ‘jobopslag’ til januar, så følg gerne Hechmann Running på facebook, hvis du er uddannet løbetræner (og i det hele taget)! Der er allerede en del fællestræninger rundt omkring i landet, men planen er at der kommer endnu flere.
Du kan også få det månedlige nyhedsbrev fra Hechmann Running 🙂

Dorthe Wacherhausen, som er en rutineret løber og min faste løbemakker på de lange træningsture, bliver min hjælpetræner 🙂 Sammen vil vi sørge for at omfavne løbere på alle niveauer, og give alle en god oplevelse, samt svedperler på panden! Hele januar er der gratis fællestræninger for alle der vil prøve det af, før man melder sig ind! (Og halv pris på løbetesten til og med januar. Den koster normalt 1.300 kr. men medlemmer kan få den for 650 kr. Så måske det var en ide at melde dig ind lige nu 😉 )

Hjælpetræner Dorthe Wacherhausen

Træningen er gratis for medlemmer af HR, så jeg vil lige fortælle lidt om hvad det vil sige at være medlem:

Som medlem i Hechmann Running er der tre typer medlemskaber at vælge imellem (zoom evt. ind på billederne herunder  for at læse teksten med mindre du har supersyn):
Lille til 99 kr. mdl. (Grundtræningsprogram af Claus H., fællestræninger, 20% rabat på løbetest og 15% på personlig træning, adgang til medlemsside)

Mellem til 399 kr. mdl (Specifikt træningsprg. af Claus H, fællestræninger, 40% rabat på løbetest og 15% på pers. træning, adgang til medlemsside)

Stort medlemskab til 799 kr. mdl.(Specifikt træningsprg. af Claus H, fællestræninger, 40% rabat på løbetest og 15% på pers. træning, adgang til medlemsside, ugentlig feedback fra træneren)

Fælles for alle tre medlemskaber er, at der er tale om online løbeprogrammer tilrettelagt af Claus Hechmann, tilpasset dit eget aktuelle niveau, og baseret på en selvtest eller en løbetest som Hechmann Sport tilbyder. Desuden er der ubegrænset adgang til fællestræninger (som der kommer endnu flere af), rabat på løbetests og personlige træninger .
Vælger man mellem/stort medlemskab er træningsplanerne tilrettelagt specifikt efter de ønskede konkurrencer og hvornår man ønsker at peake, og med løbende feedback fra den træner man er tilknyttet (Måske mig).

Medlemskab er ikke bindende i nogle af pakkerne, og man kan frit skifte pakke hver den 1. i måneden 🙂

Jeg fortsætter som personlig træner som hidtil i ‘JulieCarl.dk’, og kan hyres som normalt, men ønsker du en træningsplan, vil jeg anbefale indmeldelse i Hechmann Running. Her kan du se hvad jeg tilbyder på min side om personlig træning/holdtræning.

Og så vil jeg helt afslutningsvis ønske jer alle en glædelig jul og et forrygende nytår!
Tak for en masse løbeture med mange af jer, tak for jeres skønne kommentarer til mine opslag, for de tonsvis af likes og for at holde mig til ilden!

Glade julehilsner fra Julie

God jul fra løbecoach Julie Carl