Der er gang i gryderne for tiden, og en af de helt store ting jeg har glædet mig til at fortælle om, er at jeg i samarbejde med den lokale cafe/hænge-ud-sted BRÖNS, har stiftet BRÖNSLØBERNE. Vi starter op med premiere og introaften tirsdag den 18. august, hvor alle er velkommen, uanset om man er local fra 2700-happiness eller ej 😉  Der byder vi på en kold fadøl eller vand efter velkomst og fælles løbetur. Se mere eller tilmeld dig begivenheden her.

BRÖNSLØBERNES DNA

Ideen er at få skabt et sjovt og hyggeligt løbefællesskab, hvor det sociale er lige så vigtigt, som det at få trænet.
Der bliver træning hver tirsdag fra 17-18, og man er altid velkommen til at blive hængende og hygge hos BRÖNS indtil kl. 18.30. Vi starter og slutter nemlig hver gang hos BRÖNS, som er vores skønne “klubhus”. Efter træningen byder BRÖNS på vand, og øvrige drikkevarer kan på træningsdage købes med 15% rabat for medlemmerne.

Spørgsmål til medlemskab og træning kan stilles til mig på runforfun@juliecarl.dk.

Både Bo og Martine som har BRÖNS er lokale og har boet i Brønshøj i mange år. Med BRÖNS har de helt fra begyndelsen af, haft et ønske om at skabe et sted, der var meget mere end blot en ny “cafe”.
BRÖNS skulle være et sted som samlede folk, som gav smil på læben, som overraskede, som havde kultur i fokus og som ikke mindst gav følelsen af lokalt fællesskab. Det sidste er blot en af grundene til at en løbeklub ret hurtigt kom på tegnebrættet. Nå ja, og så fordi både Bo og Martine, også godt kunne trænge til at komme i gang med at løbe igen, siger de. De vil selvfølgelig derfor begge være at finde på løbeholdet, ligesom jeg vil være holdes faste træner.

 

PRAKTISK OM TRÆNINGEN

Selve træningen vil primært foregå rundt om Utterslev Mose, og vi træner sammen som ét hold. Vi vil tage en del stop undervejs, hvor vi både samler op, og hvor vi laver styrkeøvelser i det fri, træner tekniske løbeøvelser eller bakkeløb. På den måde bliver vi ikke for spredt i løbet af de 60 minutter, hvis niveauet svinger meget. Og det skal jo være hyggeligt skal det!

Det anbefales dog at man er i stand til at lunte i mindst 15 minutter ad gangen, for at man kan følge med hele vejen. Hvis der er stor tilslutning, vil vi komme til at lave niveauinddelt træning med flere trænere.

Træningen er på eget ansvar og er du i tvivl om du bør løbe, så er et godt råd at tage en snak med din læge eller fysioterapeut på forhånd.

 

OM MEDLEMSKABET

Du får:
• Det fedeste lokale løbenetværk
• Verdens hyggeligste klubhus
• Professionel løbetræning og træningsråd af Julie Carl
• Invitationer til særlige events for medlemmer
• 15% rabat hos BRÖNS på drikkevarer på træningsdagene
• 15% rabat på en personlig tilrettelagt træningsplan eller personlig træning med Julie Carl (send en mail på runforfun@juliecarl.dk for mere info eller læs mere på www.juliecarl.dk)

• En lukket facebookgruppe, hvor medlemmerne kan skrive sammen, inspirere til anden fællestræning eller stille spørgsmål.

 

INDMELDELSE

Ønsker du at blive medlem af BRÖNSLÖBERNE, koster det 175 kr. om måneden.

For at blive meldt til beder vi dig:

1. Oprette en fast månedlig betaling pr. den 1. i måneden på 175 kr. til:
reg. nr. 2252
Kto. 6293910438 (løbecoach Julie Carl)
Husk at skrive dit navn i reference.
Tilmelder du dig fx. midt i en måned løber du dermed gratis med indtil det bliver den 1. i måneden.
(Dvs at første betaling er den 1. september 2020 eller hvornår du senere hen melder dig ind).

2. Sende en kort mail til Julie på runforfun@juliecarl.dk, med dit navn, for så kan vi få dig ind i den lukkede facebookgruppe for medlemmerne.

UDMELDELSE

Forhåbentlig skal vi løbe sammen fra nu af og i al fremtid, men hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at være en del af BRÖNSLØBERNE, kan du blot afmelde din betaling. Forudbetalt beløb refunderes dog ikke for at undgå for meget administration.

Vi glæder os sindsygt meget til at træne med dig og alle de andre
Mange glade løberhilsner
BRÖNS & Julie