Jeg har for nogle år siden testet Miiegos trådløse headset AL3 Freedom og nu er det så deres nyeste skud på stammen, MiiBUDS ACTION II, som jeg har fået fornøjelsen af at teste.

Jeg tester som udgangspunkt kun løbegadgets, som jeg selv har en interesse i, på den ene eller anden måde, og primært ting der ikke kræver en ingeniørs detaljeorienterede sind. Jeg er ikke it-nørd, men blot løber. Derfor turde jeg godt sige ja, til at teste Miiego igen. For det er simpelt, selv for én med it-skræk….Spørg ikke, om jeg ved hvordan mit Garminur egentlig fungerer 😉

Som løber kan der være mange grunde til at løbe uden lyd i ørerne, og jeg tager også selv tit en tur, hvor det bare er fuglefløjt eller susen fra Hareskovvejen, der dominerer mine øregange. Og det er også lidt uhøfligt at høre lydbog eller løbeplayliste, når jeg træner sammen med andre. Men når det så sker, at jeg løber på egen hånd, hører jeg gerne en god lydbog på de rolige ture. Til intervallerne. hvor der er behov for noget hengemt energi, så skal der noget i ørerne i form af fed musik. (Idag er det fx. soundtracket til Top Gun!).

 

MiiBUDS Action 2

MiiBUDS Action 2 – en til hvert øre!

Jeg har altid elsket mine AL3 Freedom, fordi de passer mine ører særdeles godt (Varmer ørerne godt på en vinterdag og holder flyveørerne inde til hovedet) , og fordi jeg synes, at de ser smartere ud, end dem man skal have helt ind i ørerne. Men jeg gik ind i testen her med et åbent sind, og har nu nedfældet mine oplevelser i en +/- liste:

På +siden

 • Nemme at montere på ørerne og sidder godt, så de falder ikke ud, hvis håret lige driller lidt. Har tidligere mistet et sæt trådløse fra konkurrerende brand i en stor vandpyt, og et andet sæt der trillede ind under en lastbils i fart, såååååå det med håret er ikke så uvæsentligt.
 • God lyd – selv om jeg ikke er mand (må man sige det?), så kan jeg godt høre, at lyden er fremragende!
 • Smart funktion med powerbank i selve opladningsboksen. Er brugt flere gange til teenagesøn, når vi er på farten
 • De er nemme at betjene på siden, mens jeg løber eller cykler
 • Holder batteri længe. 90 timers batteritid i alt, og 6 timers spilletid pr opladning i boksen.
 • De kan bruges uden tilhørende app, og skal blot kobles til bluetooth.
 • Ikke varme om ørerne på en lun dag
 • Man får ikke ondt i ørerne af dem
MiiBUDS Action 2

MiiBUDS Action 2 – fin opladeræske inkl. powerbank

De bittesmå minusser

 • De er lidt store at have på med hue, så fungerer bedst uden, synes jeg.
 • Lidt stor opladningsæske i forhold til andre headsets (men har til gengæld indbygget powerbank, som er et stort plus)
 • Dur ikke som ørevarmere som Al3 (både en fordel om sommeren og en ulempe om vinteren, nu huen ikke sidder så godt).

Anden god info

 • Fås i sort og hvide
 • Indbygget kabel i selve opladningsboksen, så det ikke ligger og flyder.
 • Testwinner hos Runners world i 2021 for trådløse headsets til løb og sport
 • Fås i 3 forskellige størrelse til forskellige ører
 • De er sved- og vandtætte (også i god dansk slagregn)
 • Etuiet kan oplades trådløst. Smart!
 • Kan naturligvis også bruges til telefonsamtaler
 • Miiego er dansk. Stort plus, som jeg altid prioriterer før andet!
MiiBUDS Actions 2 - power bank

MiiBUDS Actions 2 – Kan lades trådløst op

Jeg løber ofte med mine nye MiiBUDS nu, da de giver en god tryghed ift.  ikke at ryge af, og fordi de holder strøm længe. Så jeg kan uden tvivl anbefale dem til andre med hang til noget lyd i ørerne 🙂

Skriv gerne en mail på runforfun@juliecarl.dk, hvis du vil vide mere, eller tag direkte kontakt til Miiego.

 

Løb med musik

Prøv dem, siger jeg til dig!