Bare fordi jeg har holdt 3 ugers ferie, og oven i hatten har rundet det skarpe hjørne (40) – så er det ikke ensbetydende med, at jeg er blevet 40, Færdig og Fesen – men nærmere, som min kloge søster så rigtigt skrev i fødselsdagskortet:
40, fabelagtig, fjong, fjollet, fin, forbilledelig, flot og fuldstændig fantastisk. Det passer sgu da perfekt til mit eget selvbillede – og uanset hvad, så har jeg verdens bedste lillesøster 😉 Hov hun glemte Fast and Furious. For jeg har også løbetrænet og det endda nogle rigtig gode ture, som langt overstiger min indsats på løbestierne i årets to første kvartaler.

Kombinationen af rund fødselsdag og 3 ugers ferie er skøn. Med fuld fokus på FERIE, blev alle krampagtige tegn på 40 års krise afværget i sin spæde opstart. Og der er jo alligevel aldrig nogen hjemme til at fejre kragen midt i juli, så vi gemte os på Kullen den 14. juli, hvor kun min anden yndlingslillesøster med familie fandt frem til os i ren surprise-stil. At fylde 40 er derfor ingen sag, og knap så grænseoverskridende, som da jeg fyldte 30 og tænkte, at nu kunne det kun gå én vej, og det var nedad. Sådan gik det heldigvis ikke.

Det er egentlig mærkværdigt hvad ferier gør for sjælen; Jeg kom fra en travl hverdag med #online24/7 #neverstoprunning #internetismylife…..For så at gå på ferie til: #hvordanfuckslapperjegaf #erdermonwifiiitalien? #mitpaserudløbet #monjegkommermedflyet?….For at tage en beslutning om at kappe tråden helt, efter et par dages ferie: …………Biiiiiiiiiiiiiib, totalt radiosilence!

Det var fedt at få taget den beslutning om at ferie er ferie, og så gøre det 100% og uden unødig støj. Faktisk var det lidt af en nødvendighed, da jeg synes at jeg både under min familie og jeg selv, at kunne lukke ned for den afhængighedsskabende og energikrævende sendeflade. #detkanvarmtanbefales.

Der er noget skønt og banalt ved, at de største tanker på ferien har handlet om, hvorvidt man skal have 2 eller 3 kugler is i sin vaffel, fremfor hvor pæne de valgte kugler er til et Instagrampost 😉

AKTIVITET PÅ ØVERSTE ETAGE
Jeg vil nu nok påstå, at jeg har haft hjerneaktivitet af en art, selvom termometeret sagde 33 grader i skyggen ved Gardasøen, og denne aktivitet er kun blevet mere positiv, mere kreativ og mere perspektiverende, som dagene er gået. Og det er der ligefrem kommet en hel del brugbart ud af!

Selve løbetræningen har naturligvis fyldt noget – på den gode måde – og med mange ture i de forskelligartede terræner. Men kun på tidspunkter, hvor det passede i hele familiens kram. Efter Italiens varme og spændende strandpromenader smuttede vi til kølige og ‘bjergfyldte’ Kullen og den sidste uge til kuperede og blæsende Bornholm. Lidt for enhver smag!

Tankerne om både min egen træning og det at være løbetræner, skribent og blogger, har også fyldt en del og der er blevet vækket nye ideer til live, aflivet nogle skøre af slagsen og ellers brygget videre på de gode af dem i fællesskab med Rune, min kæreste. Vi har spist mange is og drukket meget kaffe, mens tankerne er blevet vendt og drejet. Jeg er drømmeren og han den rationelle (sagt lidt firkantet), og det kan nogle gange gå hen og blive en god cocktail. Andre gange føles det mere som to kolliderende lyntog.

Ferietankerne har ført mig ud i den klassiske: Burde man forlade arbejdsmarkedet og købe et på træskur på Bornholm, hvorfra jeg sælger mine hæklede løbeskos-poser til rige Etape-løbere hver år i uge 30?  Eller skulle jeg lave et vaskeægte, et aldeles gennemskueligt og et yderst attraktivt koncept for min løbecoaching? Det sidste lød mest fremtidssikkert, og derfor kan jeg meget snart løfte sløret, for hvad der vil ske.

Se det er noget af det bedste ved at slappe af synes jeg: Hjernen bliver helt uanstrengt mere kreativ og drømmende. Jeg ELSKER den tilstand, og den anbefaling vil jeg give videre til alle jer, der endnu ikke har holdt ferie. Sluk dit internet og vær tilstede 😉

Slap af, det lønner sig

________________________________________________________

Jeg har her til aften, trukket en vinder af min konkurrence om et startnummer til 5 km til MIKKELLER AFTENLØB i København med mig som hare den 17. august. Vinderen er offentliggjort på Facebook og det blev Regitze Makwarth Olsen 🙂 JEG GLÆDER MIG!