Jeg lytter mig til fra jer læsere, og ved af erfaring,  at det at træne sammen, giver en masse motivation, glæde og mening! Sådan har jeg det også selv – specielt når jeg skal lære noget nyt.

Så for at fejre fællesskabet/at det har regnet/livet er skønt/dankortet er tømt i ferien/de lange bukser strammer – så kører jeg dobbelt op på min LØBEPAKKE resten af måneden. Det betyder, at hvis I er to (på nogenlunde samme niveau),  der vil slås om normalprisen for én person på 3.500 kr. så får I:

– 1 x fælles løbecoachingsession, hvor vi snakker drømme, mål og motivation, og som munder ud i en 3 måneders individuel træningsplan hver
– 1x fælles træningstime med teori og træning af rytmisk vejrtrækning under løb. Teknikken danner et godt fundament, for at komme godt fra start.
– 1 x fælles træningstime med fokus på løbeteknik. Vi får løbet, snakket optimale teknikker, I bliver filmet hver især, og jeg kommer med gode øvelser og ideer til hvordan I hver især kan optimere løbestilen, for at undgå skader/præstere bedre.
– 1 x fælles træningstime med træning af intervaller/bakkeløb. Lær at komme ud af jeres komfortzoner, og prøv forskellige typer af løbetræning, der øger iltoptagelse.
– 1 x fælles valgfri træningstime efter jeres behov. Det kunne være en fælles løbetur med opsamling, fokus på styrkeøvelser, gode råd til et kommende løb eller andet.
– 20% rabataftale på løbetøj- og sko hos Kaiser Sport og Ortopædi
– 20% rabat på fremtidige træningstimer med mig 🙂

Klik her for at læse mere om LØBEPAKKEN

 

Ring endelig til mig på tlf. 31 16 58 80 mellem 9 og 16 på hverdage, eller send en mail til runforfun@juliecarl.dk, hvis du/I har spørgsmål, eller vil booke den første coachingtime med mig, som sender jer afsted mod jeres personlige mål 😉

Læs mere om mine træningstilbud her