Jeg har indgået et kanon samarbejde med Moseløbet, hvor vi hver den sidste mandag i måneden fra april til og med september afholder “Aftenløb i Mosen“. Der vil være professionel tidtagning, 3 valgfri distancer på 3,1 km, 6,2 km og 9,3 km og mulighed for at få løbevejledning af undertegnede før og efter løbet.

Det betyder, at mine hidtidige fællestræninger transformeres til det nye koncept. Det foregår “i” Utterslev Mose, Mosesvinget/Åkandevej – Edderkoppelegepladsen. Første gang er 27. april kl 18.00.

Aftenløbet skal ses som en tilbagevendende mulighed for at teste sin form af og være social i hyggelige og grønne omgivelser. Du behøver ikke løbe hurtigt, og der er udelukkende lodtrækningspræmier. Mere om det på et senere tidspunkt. Sponsorer er velkommen til at kime os ned: Fra NU!

Aftenløbet har sin egen Facebookside, hvor du kan følge med i det hele. Der vil være online tilmelding fra næste uge, og så snart det er på plads giver jeg lige en melding på siden.

Prisen bliver 40 kr. for børn og 50 kr. for voksne.  Det er ikke bare billigt. Det er MEGET billigt!

Søndag den 31. maj kl. 12 afholdes det populære årlige “Moseløbet” og i dagens anledning udlodder Moseløbet 2 startnumre her på siden til en værdi af 170 kr. pr stk. Skriv en kommentar til indlægget her på facebook, om hvad du tænker om vores nye fælles koncept “Aftenløb i Mosen”. Så trækker jeg lod og offentliggør de to vindere næste fredag d. 24. april 🙂