Jeg har længe ruget på, brygget over, rumsteret omkring og tænkt på hvordan jeg kan få familietid, egen træning, træning/coaching af andre, skribentopgaver og job i dagtimerne til at gå op i en højere enhed, så jeg kan føle glæde og overskud i alt hvad jeg beskæftiger mig med. Det er nemlig målet – og jeg elsker samtlige af opgaverne, men har blot manglet timer i døgnet og har derfor måtte sende en hel del løbere i andre retninger, når jeg er blevet kontaktet.

Derfor er jeg glad og ivrig over, at kunne offentliggøre mit nye træningskoncept, som er skræddersyet på en måde, som gør det gennemskueligt for de løbere jeg træner og samtidigt uden at jeg hver gang skal opfinde den dybe tallerken. For den er jo allerede opfundet! Og her er det primært træningsplanerne jeg tænker på:

JulieCarl.dk i samarbejde med Endomondo
Jeg har indgået et fantastisk samarbejde med Endomondo, som betyder at jeg helt gratis kan tilbyde 2 måneders Premium-medlemskab og dertilhørende personlig træningsplan til dig der tilmelder dig LØBEPAKKEN. Min fornemmeste opgave bliver at coache dig, træne med dig, gøre dig klogere og booste din motivation og din form i de 5 timer vi har sammen du og jeg 🙂 Vi starter altid selve forløbet op med en times reel løbecoaching, hvor jeg gir kaffen og du fortæller om dig selv, dine mål og ønsker.

Andre fede fordele
Desuden får du en masse andre fede fordele, ved at tilmelde dig LØBEPAKKEN:
Blandt andet 20% rabat på løbetøj og -sko i Kaiser Sport og Ortopædi og inkl. gratis Kaiser Løbetest, 20% rabat på Qualisysanalyser i Kaiser Sport Lab, hvor du kan blive klog på dit bevægemønster med en top-professionel 3D-analyse. Du får også en måneds gratis og helt uforpligtende medlemskab af Studios (studios app), som er et nyt cool træningsforum i København, hvor du kan træne frit i mere end 60 forskellige træningscentre/faciliteter (mere info om det følger snart).

Læs mere her om det hele…..

Prisen for LØBEPAKKEN er 3.500 kr. (det svarer til en cappuccino om dagen i 3 måneder…og der ved jeg hvad jeg snakker om!)


Følg med på bloggen i den næste tid, når jeg deler prøvemedlemskaber ud til både Endomondo og Studios 🙂