Som løber, blogger og atlet på Team Kaiser Sport, roder jeg mig ofte ud i ting og sager. Denne gang er det samtidig i kraft af mit køn, at jeg er blevet ambassadør for Venindeløbet, der foregår den 30.april.

Som ambassadør sagde jeg “okay så” til at stille op til filmoptagelse ved 5-Øren ved Amager Strandpark i sidste uge, hvor jeg bla. skulle give gode råd om løbetræning og fif til motivation. Jeg fik da vist også nævnt noget om vigtigheden for kvinder ved at lave knibeøvelser og det at pizze i bukserne under løb. Kunne jo ligeså godt give den fuld skrue med tabuerne, nu jeg havde chancen 🙂

Indtil videre er den ene film klar og ligger på Venindeløbets Facebookside. Jeg har ikke selv turde afspille filen med lyd på, men jeg kan gætte ud fra mine ansigtsudtryk (og teksten), hvad der bliver sagt! Det er indspillet uden manus, lige fra hoften og i first take. Så derfor får jeg lidt koldsved over at se den 😉

https://www.facebook.com/venindelobet.dk/videos/1254925004543137/

 

 

Udover min egen rolle som ambassadør, er Kaiser Sport og Ortopædi sponsor til løbet. Så alt går hånd i hånd 🙂

Jeg skulle oprindeligt have løbet BT Halvmaraton samme dag, men da jeg jo ikke har kunne løbe de lange ture, grundet min skade i svangsenen, så løber jeg Venindeløbet – 5 km – og håber at det kan blive min debut tilbage til motionsløbene. Netop motionsløbene savner jeg en hel del, men lige nu er jeg super taknemmelig for, at jeg kan løbe kortere ture hver anden dag, uden smerte. Hvis jeg ikke er helt klar den 30. april, så kan jeg snuppe et yogahold, da det også er på programmet på dagen. Jeg synes, at det lyder som et virkelig hyggeligt koncept med løb eller yoga og er lidt anderledes skruet sammen end andre kvindeløb. I maj er der Feminas kvindeløb og der håber jeg også at kunne deltage. Der er Kaiser Sport og Ortopædi også sponsor, så det er lige et trækplaster mere for mig, der jo er ret begejstret for alt hvad KSO berører.

Sidste år vandt jeg Alt For Damernes 5 km Kvindeløb, men andre kvindeløb har jeg ikke erfaring med. Og ellers har jeg fortrængt det.

Se programmet  for Venindeløbet herunder:

STATUS I ØVRIGT
Er en løbecoach der ikke kan løbe, mon det samme som en revisor med rod i økonomien??? Ikke helt, for jeg kan lave alternative krumspring 🙂 Om ikke andet kan jeg cykle, og det er sådan jeg har båret mig ad med at lave personlige træninger, firmatræninger og andre former for ting jeg er hyret ind til, i den seneste periode. Det har været lidt svært med sprint op ad stejle bakker i 1. gear på cyklen, så der er jeg blevet ved foden af bakken med min fløjte!

I langsomt løbetempo, har jeg dog kunne være med, og det er skønt for selvtilliden. Det går dagligt fremad, men det kræver en god portion tålmodighed det her. Min søn på 8 synes at jeg er blevet fed, og at min mave har fået bolledej, så det er jo bare en af de skønne ting ved at skære voldsomt ned på træningen…..Not!

Pt. er jeg ikke tilmeldt andre løb end Venindeløbet (og BT Halv). Men jeg har stadig en naiv plan om at løbe flere af de løb jeg satte mig for i midten af december, få dage før skaden. Dem kan du læse om her i tidligere blogindlæg.

Jeg håber du er frisk på en hyggelig dag til Venindeløbet, uanset om du er til løb eller solhilsen 🙂