Jeg har fået lov til at dele min artikel fra Magasinet SportLink med dig her på bloggen, så nu kan du også få lov at læse med, selvom du ikke er en sportsforretning eller distributør 🙂

Hvis du jævnligt læser med på bloggen, vil jeg have taget flere af emnerne op i de seneste år, men derfor kan det stadig være at du bliver inspireret. En del af punkterne, har jeg nemlig ikke beskrevet herinde.

Artikel 10 Løbetips

I næste nummer af SportLink, er temaet ‘Kids’, og der har jeg forfattet en artikel mere, der handler om børn og hvordan vi som forældre, kan være med til at gøre dem gladere og mere aktive – uden nødvendigvis at være tilmeldt alverdens sportsgrene. Og så laver jeg et sjovt interview med børn om deres motionsvaner. Til det søger jeg en håndfuld børn, der vil interviewes og komme i magasinet. Men det skriver jeg ud om separat 🙂

Rigtig god weekend!