Timing og planlægning er alt, når det kommer til at løbe et godt løb! Så det vil jeg forsøge at være bedre til at praktisere i 2015 😉 Her taler jeg om god tid til at finde p-plads, styr på pasning af børn, når man selv skal løbe og opvarmning i så god tid, at man kan nå at få en plads forrest i feltet. Alt glippede lidt i dag. Til gengæld nåede jeg heller ikke at varme op 😉 Og DET er forbudt.

Men trods det, så klarede jeg de 5 km. på 19.16, og det er kun 11 sekunder fra min personlige rekord fra august i år. Det gav en 1. plads i min aldersklasse, som er 35-39 år. En samlet 10 plads blandt kvinderne. Så pyt med stressmorgen, panikstart og dårlig hårdag – jeg snupper en tudekiks og skyller den ned med et ekstra glas champagne i aften 🙂

Min datter Anna løb børneløbet på 2 km. og blev nr. 3 i tiden 9.38. Mor er stolt! Og alle andre jeg kender løb også godt – og også en særlig hilsen til søens folk og jer på Grønland og Færøerne……

GODT NYTÅR DERUDE
Og tak til alle jer der trofast læser med her på bloggen
Kh. Julie

ps. Husk at jeg på søndag har Gratis fællestræning på 5-6 km. ved Utterslev Mose. Det er kl. 9, og lokalavisen kommer og laver interview og tager billeder. Tilmelding og øvrige oplysninger via facebook, hvor begivenheden ligger. Håber vi ses 🙂