Hvordan jeg har levet uden en mobil oplader førhen fatter jeg ikke. Jeg har netop fået fingrene i et totalt musthave:
En Power Bank fra OnTheMove.dk, og er du sindssyg hvor har jeg haft meget glæde af den allerede. Først og fremmest måtte jeg eje en, fordi jeg er en klaphat til at få ladet min mobil op, og altid kommer i tanke om det, når jeg IKKE er hjemme og har en ledning i nærheden. Så hvis jeg bare permanent har min mobile oplader i tasken, så slipper jeg for de nervøse trækninger, når batteriet ryger i det røde felt.

Til Copenhagen Marathon døde min mobil for strøm, efter halvdelen af løbet, hvor jeg som hepper havde taget 700 billeder. Herefter havde jeg ikke en jordisk chance for at finde alle de mennesker jeg skulle mødes med efter løbet. Arrrrghhhh. Banalt, men virkelig belastende, når man har en kurv fyldt med snacks og bobler til helte og heltinder.

Jeg befinder mig pt. i telt på Bornholm, og er der noget jeg ikke gider, så er det at efterlade Iphone og Garmin 620 til opladning på campingkontoret eller fælleslokummet. For jeg fandt da lige ud af, at opladeren også passer til mit Garmin ur 🙂 Fantastisk opdagelse, da jeg naturligvis skal løbe langs klippekysten nogle af vores morgener herovre..

Her får du listen over 3 ting jeg hellere vil lave, end lede efter en stikkontakt:

Hygge på stranden med de her to :-)

Hygge på stranden med de her to 🙂

 

Mojitos, sol og ren afslapning på verdens bedste strandcafé "Syd Øst for Paradis"

Mojitos, sol og ren afslapning på verdens bedste strandcafé “Syd Øst for Paradis”

 

Spise is med ungerne :-)

Spise is med ungerne 🙂

Jeg gav 129,- for opladeren, som giver en Iphone to fulde opladninger. Og de fås i flere varianter, farver og tykkelser, så de kan ligge i baglommen, hvis man er mand, eller mobilrummet i håndtasken, hvis man er kvinde. Det er altså bare super smart. Pt. er der 10% på køb via webshoppen 🙂