Efter 4 uger med indtag af natron, er det tid til at gøre status. Jeg har som nævnt i mit indlæg for 4 uger siden haft mine skrupler om natron, fordi jeg havde hørt at det kunne give mavegener. Det er heldigvis gået over al forventning, bortset fra at jeg døjede med kvalme den første uges tid. Læs her i mit tidligere indlæg, hvad natron skulle gøre godt for.

natron

Min oplevelse og hvor jeg har mærket forskelle:
* Smagen var hæslig og minder mest om min forestilling om hvordan tis smager!
Efter sådan en lille morgensnaps, holdt jeg mig for næsen og trak vejret med munden, inden jeg fik skyllet efter.

* Min hud er blevet pænere og mere ensartet.

* Om det virker præstationsfremmende er svært at sige, da jeg kun har givet den gas til Griseløbet, som var mudret og kuperet, og derfor ikke kunne måles på km tiden. Jeg har læst anden steds, at det primært er på meget kortvarige distancer, som 100 m løb, at det har en gavnlig effekt.

* Hmmm – den med immunforsvaret ved jeg heller ikke helt med. Er snot forkølet pt og har været det hele påsken. Men havde det ikke været for natron, havde jeg måske ligget med lungebetændelse….Who knows?

* Synes ikke der står noget på listen med søvn, men jeg har sovet igennem om natten på det seneste 🙂

* Jeg er desværre ligeså sliksulten som altid, og jeg må indrømme at der skal skrappere midler i brug end natron, for at holde mig fra Spangsbergs jordbærflødeboller.

sukkerjunkie

Alt i alt ikke revolutionerende nyt på natronfronten. Men nu tager jeg 4 uger uden, for at undgå resistens, og herefter hopper jeg på vognen igen.

Hvis du har erfaringer du vil dele eller spørgsmål, så kom med dem 🙂

Pssst! Husk at deltage i lodtrækningen om 2 x 1 startnummer til MINI Cityløb. Jeg trækker vinderne nu på fredag.
(Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til undertegnede, ikke til Facebook)