Jeg har forfattet en artikel til Magasinet SportLink, som netop er kommet på gaden i dag. Denne gang er temaet ‘Royal Run’, hvor jeg deler mine forestillinger om og erfaringer med, hvad der kan flyve gennem hovedet på én før og under løbet. Tankerne kan du måske nikke genkendende til og bruge konstruktivt. I bund og grund er vi jo næsten alle i samme båd og med simple krybdyrhjerner (og rødt blod i årene), så mon ikke der er flere end mig, der altid lige har en undskyldning for den ringe form på selve løbsdagen, der sjovt nok også altid falder, når man er mindst oplagt 😉

Jeg ved ikke om Kronprinsen har det på samme måde, men vi andre føler os ikke altid lige royale lige før starten går…..hvor vi stadig står i kø til toiletvognen!

Jeg giver også mine 5 bedste råd til optimal træningsglæde, som du kan stikke ned i den lomme, hvor de dårlige undskyldninger plejer at ligge 😉

God læselyst!

Klik her for at læse artiklen: Artikel Julie Carl SportLink maj 2018.endelig