Det er ikke Ipad Mini jeg hentyder til, når jeg skriver ‘De Kære Små’ i overskriften. Det er vores afkom. Børnene. Dem som er sat i verden af kærlighed og som vi vil tage en kugle for. Dem som vi beskytter så meget, at de ikke længere sidder i trætoppene og tror de er ægte indianere, men som vi i stedet nurser, mens de sidder i sodaen og spiller Ipad. For det gør dem jo glade – og som mor og far, ved hvor vi har dem.

Jeg har forfattet et par artikler om børn, og de er netop udkommet i dag i ‘Magasinet SportLink’, hvis tema i dette kvartal er “Børn”.  Magasinet udkommer i hele Danmark, til alle sportsforretninger og distributører af sportsartikler. Jeg har fået lov at dele artiklerne her på min blog 🙂

De pokkers vaner

Screen Shot 2016-08-25 at 12.58.00

Når nu vi er ved vores dejlige afkom, så har jeg interviewet en større flok børn om deres sportsvaner. Det er der kommet en ret sjov artikel ud af, som du kan læse her. Børn er ligeså enige om svarene, som voksne i politik. Tak til alle jeres mange børn af læserne her på bloggen, som har bidraget til interviewet! Jeg er sikker på, at I kan gå ned i nærmeste sportsforretning, og pænt spørge om I må få et eksemplar af SportLink.

Børn & unge om sportsvaner

Screen Shot 2016-08-25 at 13.01.25

Faktisk har jeg hele 4 artikler med i denne udgave af SportLink. Derfor får du her linket til hele magasinet her 🙂

Magasinet SportLink

Screen Shot 2016-08-25 at 13.06.15

Forleden delte jeg min seneste artikel skrevet til LøbeMagasinet. Den handler om mit eget liv med løb, og hvordan jeg håndterer træning, børn og og alle de andre ting i livet, i håb om at finde balance og gøre alle glade. Den kan du læse her:

Om livet med løb

 

Løbemagasinet