Her har man gået og været moderne i årevis uden at vide det – Ja, vi løbere har måske ligefrem skabt moden? Trendforskere peger nemlig på, at cykelshorts bliver det store hit i 2019. Og så kan jeg da lige hilse og sige, at jeg personligt er topmoderne og åbenbart har været det gennem 80´erne, 90´erne, 00´erne og helt frem til i dag!

KIM KARDASHIAN 
Når jeg kan, kan Kim Kardashian også!
Men hvor jeg før har nøjedes med at svede i mine cykelshorts, vil jeg fremover også klæde mig pænt i dem, som hun er begyndt at gøre. Feks når jeg skal handle i Netto eller en tur på cafe og fremstå casual, men lækker! Så kan det jo være at hun begynder at træne i sine?
Iført mine korte PUMA cykelshorts (jeg har egentlig kaldt dem ‘korte tights’ de sidste 10 år, men det er helt slut med det ord nu), vil jeg gå foråret i møde og vide at jeg har styr på det modeshit.

Kim Kardashian
På billedet endda i en spraglet variant i 2018!

Heldigvis kan cykelshorts have sine fordele for os kvinder! (Man skal passe på med at hive dem alt for højt op, da der som kvinde kan opstå en uønsket kameltå,  – eller hos mænd, en udpræget sidevogn! Og det er og bliver altså håbløst umoderne).

Der findes også en fin udgave til mænd, så de sikrer sig at bukserne ikke ryger ned pga. deres smalle hofter!

SOKKER I SANDALERNE
Men mon sokker i sandalerne går hen og blir moderne igen?
Og har det mon nogensinde været det- sådan rigtigt? Nogle har nok bare fejltolket situationen lidt på et tidspunkt – så sent som i 2016 (igen). Så er jeg altså mere til tæer med blå negle i sandalerne…Men det er en løberting!

Nok om mode for i år. Nu vil jeg snart gerne skrive om alle de fantastiske løb jeg har planer om at løbe i 2019, men som udskydes eller lader livet, i takt med at knæet gør nas. Men jeg har besluttet at vende endnu stærkere tilbage, og lige nu er vejen frem, at fortsætte med de mange gåture i rapt tempo i kombi med øvelserne, der styrker knæet og benene endnu mere. Håber du selv er godt løbende og passer på bentøjet!