Nu vi er ved løbene, så faldt jeg over en optagelse, som TV2 Bornholm viste live fra Etape Bornholm i sommeren 2013. Jeg havde bogstavelig talt lige besteget et bjerg op mod fyret på Hammerknuden, og kastet mig på jorden, da jeg fik stukket mikrofonen op i ansigtet. Det med at kaste mig til jorden efter mål, er faktisk ikke noget jeg plejer at gøre, men det var i et forsøg på at få lidt ilt i den tynde bjergluft. Gå frem til 47.45 min. inde i udsendelsen, hvis du vil se bjerggeden pruste. Klik her

Jeg får stakåndet fortalt om mine oplevelser med løbet, og til ære for seerne sagt, at jeg er 100% klar til sidste etape på 10 km. dagen efter i Rønne. Det er næsten også sandt, bortset fra at jeg var helt drænet i kroppen, rystede og fik racermave i flere dage efter. Alligevel trækker det i mig at stille op igen, men det har den ulempe, at det tager noget fokus fra ferien med familien og ens energiniveau svækkes gradvist i ugens løb og nogle dage efter sådan et løb. Så det er ikke uden omkostninger. Så deeeeet….

Etape Bornholm afholdes hvert år i juli måned, og er et maraton fordelt over 5 aftener. Det er forskellige distancer og ruter.

LØB EN MARATON PÅ 5 DAGE
I får det bedste af Bornholm: Sandet, havet, klipperne, de lange seje bakker i Bornholmernes skov, de vilde stigninger på Hammershus og to hurtige byruter. Det fås ikke bedre.