* Vinderne er kåret: Jakob Lind Tolborg og Mette Katrine Wallin. Se Facebook hvis du vil se billederne  *

Til alle de løb jeg stiller op i, er der næsten altid fotografer der ligger på lur og skyder løs af de mange løbere der kommer halsende forbi. Eller også er der venner og familie der gør. For det betyder ikke en pind, om der bliver taget ét eller hundrede af slagsen, for de kan jo slettes igen – Det får jeg personlig aldrig gjort, men så er det godt at man kan købe sig til mere plads på Dropbox.

Selv om jeg er pænt ugly i ansigtet når jeg løber, så foretrækker jeg at kigge på de pæne billeder. Og derfor bliver de andre billeder frasorteret i en hurtig vending. Men de ligger jo stadig dér i mappen ‘Løbebilleder’. Og dem sidder jeg lige nu og griner over, mens jeg leder efter de værste.

Jeg har besluttet, at vise dig en lille medley af frasorterede billeder, som nok i virkeligheden bedre viser hvordan jeg ser ud under løb. Jeg må nok advare på forhånd om at det bliver grimt – Og sidder her og krummer tæer over at du skal se dem.

Men noget for noget. Jeg vil også se dit værste løbebillede! Og vil du deltage i lodtrækningen om et startnummer til Spartas BMW City Løb den 10. maj, så uploader du en øjebæ via Facebookopslaget 🙂 Jeg vælger ud fra hvilket billede jeg griner mest af. To af jer kan nyde godt af jeres ufotogene side, og få et startnummer.

Sidste chance for upload er søndag den 8. april.

IMG_7041

 

 

Havneløb 15

 

UglyFrostcup

 

IMG_7056

frostcup.2
(Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer, gives disse til JulieCarl.dk, ikke til Facebook).